POZA ZILEI, 26 septembrie 2015: Unitatea echipei noastre, într-o prezentare inedită. Azi, de la ora 16.00, România – Cehia la Europenele de volei feminin

romania volei campionat european roata
romania volei campionat european roata
Fetele din nationala Romaniei au adunat toate energiile pozitive in cercul victoriei (Foto: Facebook)

Pentru că e sâmbătă și pentru că e ziua în care începe cea de-a 29-a ediție a Campionatelor Europene de volei feminin, mi-am propus să vă ofer o fotografie specială la această rubrică. O fotografie care mie îmi demonstrează unitatea din echipa noastră, o fotografie care îmi dă speranțe pentru un turneu de neuitat pentru noi.

Ajunse de joi seara în Olanda, fetele noastre au susținut ieri un antrenament în sala din Eindhoven, iar spre seară au avut studiul video al Cehiei, adversara de azi din meciul de debut al ambelor echipe la cea de-a 29-a ediție a Campionatelor Europene de volei feminin.

La antrenamentul oficial, fetele noastre au făcut o poză superbă, care după ce că arată bine, mai demonstrează un lucru: unitatea lor. Căci dincolo de ineditul fotografiei reiese și o bucurie a lor de a fi împreună, de a lupta împreună pentru a demonstra că nu s-au dus acolo doar pentru a bifa un turneu final. Eu chiar am încredere în ele – AICI vedeți componența lotului nostru și sper că în această după-amiază să ne bucurăm cu toții de o victorie a tricolorelor noastre.


Pentru că am adus aminte de meciul cu Cehia, să vă reamintesc că acesta va avea loc de la ora 16.00 (ora României) și va fi transmis pe Dolce Sport 3, nu pe Dolce Sport 1 așa cum anunțaseră cei de la Telekom TV inițial. Din păcate, un meci de fotbal din Liga 1, CSU Craiova – Pandurii, a fost considerat mai interesant… Cei care doresc, pot vedea în reluare partida România – Cehia pe Dolce Sport 1, de la miezul nopții.

Tot azi, pe Dolce Sport 4, vor mai fi transmise două meciuri: Serbia – Germania, de la ora 19.00, din grupa noastră, și Turcia – Azarbaidjan, de la ora 21.40. Acest meci face parte din grupa B. Componența grupelor o puteți vedea AICI.

Meciul de duminică, împotriva vicecampioanei ultimelor trei ediții, Germania, (ora 16.00) a rămas pe Dolce Sport 1, iar cel de luni, contra Serbiei, echipa care a terminat pe locul 2 la Cupa Mondială, va avea loc la ora 21.00 și va fi transmis pe Dolce Sport 2.

În încheiere nu pot spune decât HAI ROMÂNIA!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns