Volei pe plajă, turneul de la Haga (f): Adriana Matei și Beata Vaida au pierdut azi, dar joacă iar vineri

haga volei pe plaja beata vaida

Beata Vaida și Adriana Matei, calificate în premieră pe tabloul principal al unui turneu de 4 stele din circuitul mondial de volei pe plajă, au fost învinse azi. Dar ele mai au o șansă vineri.
Beata Vaida și Adriana Matei, jucătoare venite din calificări, au fost învinse azi, cu scorul de 2-0 (21-11, 21-15) de principalele favorite ale grupei F, elvețiencele Betschart/ Huberli.

În urma acestui eșec, fetele noastre vor juca mâine un meci decisiv pentru calificarea în primul tur, contra perechii canadiene Gordon/ Bokovec. Un succes le va duce în primul tur, unde vor juca tot vineri.

haga volei pe plaja beata vaida
Beata Vaida in atac

haga volei pe plaja beata vaida
Beata Vaida in actiune

haga volei pe plaja adriana matei
Adriana Matei in actiune

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns