Volei pe plajă: Beata Vaida şi Adriana Matei au urcat pe locul 60 în clasamentul european după victoria de la Larnaca

beata vaida larnaca adriana matei
beata vaida larnaca adriana matei
Beata Vaida si Adriana Matei au facut fotografii cu fanii la Larnaca

Victoria de la Larnaca le-a adus Beatei Vaida şi Adrianei Matei un salt de peste 20 de locuri în clasamentul european de volei pe plajă.
După ce, în ierarhia de săptămâna trecută, ocupa poziţia 87 în clasamentul european, Beata Vaida şi Adrian Vaida au urcat până pe poziţia a 60-a în ierarhia continentală după victoria de la Larnaca. Ele au acum 866 de puncte.

Cele două românce joacă acum la satelitul CEV de la Vaduz (Liechstenstein), acolo unde au ajuns pe tabloul principal, după ce au trecut în calificări, aseară, cu scorul de 2-1 (21-18, 15-21, 15-13) în faţa slovacelor Strbova/Dubovcova.

Azi, de la ora 16.30, Beata şi Adriana vor juca în primul tur de pe tabloul principal contra ibericelor Elsa/ Soria.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns