Volei pe plajă: Beata Vaida și Adriana Matei s-au calificat în sferturile Campionatului Mondial Under 21!

beata vaida adriana matei volei pe plaja
beata vaida adriana matei volei pe plaja
Beata Vaida si Adriana Matei sunt in sferturile Campionatului Mondial Under 21 la volei pe plaja

Vești excepționale vin din Lucerna, acolo unde se desfășoară în aceste zile Campionatul Mondial Under 21 de volei pe plajă. Echipa României, formată din Beata Vaida și Adriana Matei, s-a calificat în sferturile de finală!

În optimile de finală ale Campionatului Mondial Under 21 la volei pe plajă, Beata Vaida și Adriana Matei au învins cu scorul de 2-0 (21-16, 21-17) formația Italiei, formată din Frasca și Gradini, favoritele 7 ale competiției.

În sferturile de finală, Beata Vaida și Adriana Matei vor juca împotriva favoritelor 4, rusoaicele Makroguzova/ Kholomina. Partida va avea loc duminică, de la ora 13.30.

Iată în continuare câteva imagini cu Beata Vaida și Adriana Matei în acțiune în timpul meciului de azi. Felicitări și baftă duminică!
beata vaida adriana matei volei pe plaja
Beata Vaida
beata vaida adriana matei volei pe plaja
Beata Vaida in preluare
beata vaida adriana matei volei pe plaja
Beata Vaida in atac
Adriana Matei in atac
Adriana Matei in atac

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns