Volei pe plajă: Beata Vaida și Adriana Matei s-au oprit în sferturile Campionatului Mondial Under 21

beata vaida adriana matei volei plaja
beata vaida adriana matei volei plaja
Beata Vaida si Adriana Matei sunt a cincea pereche a lumii la Under 21

Beata Vaida și Adriana Matei au scris istorie la Campionatul Mondial Under 21 de volei pe plajă. Ele au ajuns în sferturile de finală, unde au fost eliminate de o pereche cotată cu șanse reale la titlul suprem.

Beata Vaida și Adriana Matei au demonstrat și la Lucerna, locul în care se dispută în aceste zile Campionatul Mondial de volei pe plajă Under 21, că au luat decizia cea mai bună atunci când au renunțat la voleiul în sală în favoarea celui de pe plajă.

Sub îndrumarea antrenorului Adrian Pricop, cele două românce au ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial Under 21, fiind prima pereche din România care reușește această performanță într-un sport care prinde tot mai mult teren în sufletele iubitorilor de sport în general și de volei în special.

Azi, în sferturile de finală, Beata (18 ani) și Adriana (17 ani) au fost învinse cu scorul de 2-0 (21-17, 21-10), de rusoaicele Nadejda Makroguzova – Svetlana Kolomina, dar au încheiat competiția cu capul sus. În clasamentul final, ele vor ocupa locul 5, ceea ce e o performanță încredibil pentru un sport cu mingea disputat la noi în țară.

adriana matei volei plaja lucerna
Adriana Matei in actiune
beata vaida volei plaja actiune
Beata Baida in actiune

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns