Volei pe plajă: Beata Vaida și Adriana Matei vor juca pe tabloul principal la Sydney!

adriana matei beata vaida volei plaja

Adriana Matei și Beata Vaida, cele mai valoroase jucătoare de volei pe plajă din România, vor face un nou pas înainte în carieră. Săptămâna acesta, ele participă la turneul din World Tour de la Sydney (Australia).
Clasate pe locul 51 în clasamentul mondial, Adriana Matei și Beata Vaida au fost a 12-a echipă acceptată pe tabloul principal de la Sydney. Competiția, care face pare din circuitul mondial de două stele – turneele au un maxim de 5 stele – începe pe 23 noiembrie, sistemul de disputare fiind cu grupe și apoi cu meciuri eliminatorii.

Nu pot decât să le urez multă baftă celor două. Sunt sigur că vom avea vești bune de la ele în zilele următoare. După ce au obținut luna trecută, la Aalsmer, prima victorie într-un meci dintr-un turneu din circuitul mondial, porțile le sunt deschise.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns