Volei pe plaja, CE U22: Beata Vaida și Adriana Matei SUNT ÎN SEMIFINALE!

beata vaida adriana matei volei plaja
beata vaida adriana matei volei plaja
Beata Vaida si Adriana Matei sunt in semifinale la Europenele Under 22 de volei pe plajă

Beata Vaida și Adriana Matei sunt la doar o victorie distanță de cucerirea primei medalii pentru România la un Campionat European de volei pe plajă. Cele două s-au calificat în semifinalele Europenelor Under 22.

Beata Vaida și Adriana Matei formează cea mai valoroasă echipă românească de volei pe plajă. Iar Europenele Under 22 care se dispută în această perioadă la Baden, în Austria, sunt o dovadă a acestui lucru.

Cotate cu șansa a 17-a la titlu, Beata și Adriana au învins în sferturile de finală, cu scorul de 2-1 (21-17, 19-21, 15-11), în 47 de minute, cuplul german Kotzan/ Klinke. În semifinale, cele două românce vor juca împotriva favoritelor patru, nemțoaicele Arnholdt/ Welsch. Meciul va avea loc duminică, de la ora 11.00 și va fi în direct pe Laola1.tv.

CITEȘTE ȘI: Beata Vaida și Adriana Matei, primele românce campioană la volei pe zăpadă.


La actuala ediție a Europenelor Under 22, Beata Vaida și Adriana Matei au obținut numai victorii. Mai întâi și-au câștigat grupa necedând nici un set, chiar dacă printre oponente s-au aflat și principalele favorite, austriecele Weber și Preiml.

Calificate direct în optimi, grație parcursului perfect din grupă, cele două românce au învins în această fază, cu scorul de 2-1 perechea lituaniană Vasiliauskaite/ Grudzinskaite.

Și în întrecerea masculină am avut o pereche românească: Bădiceanu/ Călin. Cei doi au trecut de faza grupelor, dar s-au oprit în primul tur, fiind învinși cu 2-0 de lituanienii Stankevicius și Navickas.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns