Volei pe plajă CE U22 (f): Adriana Matei şi Beata Vaida S-AU CALIFICAT ÎN FINALĂ!

beata vaida adriana matei volei pe plaja
beata vaida adriana matei volei pe plaja
Beata Vaida si Adriana Matei sunt in finala Europenelor

Rezultat de excepţie reuşit de Adriana Matei şi Beata Vaida la Europenele Under 22 de volei pe plajă de la Baden (Austria). Cele două şi-au asigurat un loc în cartea de istorie a voleiului românesc, fiind primele compatrioate din istorie medaliate la o ediţie a Campionatului European de volei pe plajă, indiferent de vârstă.

Calificate în premieră în semifinalele Campionatului European Under 22 la volei pe plajă, Adriana Matei şi Beata Vaida au învins cu scorul de 2-1 (29-31, 21-16, 22-20) perechea germană Arnholdt/ Welsch, cap de serie numărul 4 şi s-au calificat în finală.

Favorite 17, româncele vor juca în meciul decisiv pentru titlul european contra rusoaicelor Kholomina/ Makroguzova, cap de serie numărul 7. În faţa lor au de luat şi o revanşă, ex-sovieticele fiind cele care le-au învins anul trecut în sferturile de finală ale Campionatului Mondial Under 21.

Finala Campionatului European va avea loc de la ora 17.00 şi va putea fi urmărită în direct pe Laola1.tv. Hai România!


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns