Volei pe plajă (f): Adriana Matei și Beata Vaida S-AU CALIFICAT ÎN FINALĂ la Miguel Pereira (Brazilia)

adriana matei si beata vaida s-au calificat în finala turneului de volei pe plaja de la Miguel Pereira, din Brazilia

Adriana Matei și Beata Vaida au reușit să se califice în finala turneului FIVB de o stea din circuitul mondial de volei pe plajă de la Miguel Pereira (Brazilia).
În semifinalele turneului de la Miguel Pereira, Adriana Matei și Beata Vaida au învins cu scorul de 2-0 (21-9, 21-17) perechea braziliană Naiana Rodrigues de Araújo/ Rachel Nunes.

În finala programată duminică, la ora 20.40 (ora României), fetele noastre vor juca împotriva unei alte perechi din Brazilia, Aline Lebioda și Diana Bellas Romariz Silva. Cele două perechi au fost adversare și în grupa preliminară, atunci sud-ameriancele impunându-se cu scorul de 2-1.

Finala poate fi văzută în direct AICI, pe canalul de Youtube al FIVB.Adriana Matei și Beata Vaida și-au asigurat 700 de dolari prin calificarea în finală

Prin calificarea în finala turneului de volei pe plajă de la Miguel Pereira (Brazilia), Adriana Matei și Beata Vaida și-au asigurat un cec de 700 de dolari. O victorie în finală le va aduce un premiu de 1.000 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Parcursul echipei Beata Vaida/ Adriana Matei până în semifinalele turneului de la Miguel Pereira.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns