Volei pe plajă (f). La Timișoara începe miercuri a doua ediție a Satelitului CEV

volei pe plaja timisoara satelit
volei pe plaja timisoara satelit
Turneul a inceput cu o conferinta de presa

La Timișoara, de miercuri până sâmbătă se va juca volei pe plajă de calitate. Va avea loc a doua ediție a Satelitului CEV volei pe plajă feminin .

Pe terenurile amplasate în Parcul Rozelor vor avea loc miercuri meciurile din calificări. Joi și vineri vor avea loc partidele de pe tabloul principal, pentru ca sâmbătă să se joace semifinalele și finalele.

Miercuri, meciurile vor avea loc de la 10.00 până în jur de 13.30 și apoi după-amiaza, de la 15,30 la 18.00. În calificări, printre cele 24 de echipe înscrise se regăsește și una românească: Ioana Ordean/ Angelica Podină. AICI vedeți programul calificărilor.

Joi și vineri, de la ora 10.00, se vor juca meciurile pe tabloul principal al competiției și vor intra în scenă și cuplurile românești Adriana Melniciuc/ Diana Tătaru, respectiv Florina Murariu/ Sorina Miclăuș, care au fost calificate direct. În această fază, echipele care vor fi învinse de două ori vor fi eliminate din competiție.

Toate meciurile, de miercuri și până sâmbătă, vor fi transmise în direct pe Laola1.tv.

Intrarea spectatorilor e liberă, la locul desfășurării concursului fiind amplasate tribune cu o capacitate de 500 de locuri.


Premiile totale sunt în valoare de 7.500 de euro.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns