Volei pe plajă: Ioana Ordean și Angelica Podina, eliminate în calificări la Timișoara. Mâine încep meciurile de pe tabloul principal, cu două perechi din România

cev beach volleyball satellite stiri
cev beach volleyball satellite stiri
Terenurile de volei pe plaja amenajate in Parcul Rozelor

În Parcul Rozelor din Timișoara a început azi turneul de volei pe plajă din cadrul circuitului CEV. În calificări am fost reprezentați de o pereche, care a fost eliminată.

Ioana Ordean și Angelica Podina au fost învinse în primul tur al calificărilor, cu scorul de 2-0 (21-15, 21-13), de letonele Tina Graudina/ Anastasija Kravcenoka.

Miercuri, de la ora 10.00, pe cele două terenuri din Timișoara vor începe meciurile de pe tabloul principal, acolo unde avem două perechi. Favorite 4, Melniciuc și Tătaru vor juca împotriva letonelor Graudina/ Kravcenoka, exact cele care eliminaseră româncele în calificări. Partida e programată de la ora 10.50.

Perechea Murariu/ Miclăuș va juca împotriva principalelor favorite, rusoaicele Motrich/ Abalakina.
AICI aveți programul complet al meciurilor de miercuri. Toate partidele vor putea fi urmărite în direct pe www.laola1.tv.

ioana ordean angelica podina volei plaja
Ioana Ordean si Angelica Podina

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns