Volei pe plajă, turneu Larnaca (f): Beata Vaida și Adriana Matei s-au calificat în sferturi

beata vaida adriana matei volei plaja
beata vaida adriana matei volei plaja
Beata Vaida si Adriana Matei sunt in sferturi la Larnaca

Continuă prestațiile foarte bune ale perechii Beata Vaida/ Adriana Matei în turneele satelit din circuitul CEV. Cele două au ajuns în sferturile de finală la Larnaca.
Pornite din calificări, Beata Vaida și Adriana Matei au obținut azi două victorii pe tabloul principal al turneului de la Larnaca. După ce vineri au învins în unicul tur al calificărilor, scor 2-1, perechea Rehackova/ Dostatova, româncele și-au început seria victoriilor de azi cu un succes cu 2-0 (25-23, 21-18) în fața norvegiencelor Kjoelberg/ Hjortland.

Apoi, în turul secund, ele au trecut cu scorul de 2-1 (12-21, 21-13, 15-12) de surorile ucrainene Makhno.

În sferturile de finală, Matei și Vaida vor juca împotriva rusoaicelor Motrich/ Kholomina. Dacă vor învinge, ele vor merge, evident, în semifinale, dacă vor pierde, vor trece pe tabloul învinselor, de unde mai au o șansă de a ajunge în semifinale. În cel mai rău caz, Beata și Adriana vor termina competiția cipriotă pe locul al cincilea.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns