Volei pe plajă, turneu Larnaca (f): Beata Vaida și Adriana Matei SUNT CAMPIOANE la Larnaca!

adriana matei beata vaida volei plaja
adriana matei beata vaida volei plaja
Beata Vaida si Adriana Matei in actiune

Victorie excepțională pentru voleiul pe plajă din România! Beata Vaida și Adriana Matei au cucerit titlul la satelitul de la Larnaca, devenind prima pereche din România învingătoare într-o competiție de o asemenea anvergură.

Pornite vineri, din calificări, Beata Vaida și Adriana Matei au avut ieri un parcurs perfect, cu două victorii din două meciuri. Azi, duminică, ele au debutat cu o înfrângere în sferturile de finală, 0-2 (19-21, 19-21) cu perechea rusă Motrich/ Kolomina.
CITEȘTE ȘI: Parcursul româncelor în primele două zile de la Larnaca.

Intrate pe tabloul învinselor, româncele au trecut în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele turneului, cu scorul de 2-0 (21-12, 22-20) de perechea Ittlinger/ Arnholdt, din Germania.

În semifinale, Beata și Adriana au învins cu scorul de 2-0 (21-18, 21-18) cuplul rus Abalakina/ Dabizha.

Astfel s-a ajuns în finală, acolo unde fetele noastre au învins cu scorul de 2-1 (19-21, 21-12, 15-11) perechea poloneză Kolosinska/ Gruszczynska.

Astfel s-a scris istoria unui turneu istoric pentru voleiul pe plajă din România. Încheiat cu un succes care demonstrează că atunci când există muncă și când există seriozitate, dedicație pentru îndeplinirea unui ideal, nimic nu este imposibil.

Aceste fete se pregătesc de doi ani exclusiv pentru voleiul pe plajă, la Satu Mare, alături de antrenorul Adrian Pricop. Evident, performanța nu era posibilă dacă nu existau sponsorii acestei echipe, care sunt din Satu Mare și care le-au permis fetelor să petreacă luni de zile în Turcia și alte țări europene, unde s-au antrenat pe nisip natural, în aer liber și în condiții identice cu cele din concurs.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare, fetelor!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns