Volei pe plajă, turneu Ljubljana (f): Beata Vaida și Adriana Matei s-au calificat pe tabloul principal

adriana matei beata vaida volei plaja
adriana matei beata vaida volei plaja
Beata Vaida si Adriana Matei in actiune, la Ljubljana

Beata Vaida și Adriana Matei continuă seria rezultatelor bune la volei pe plajă. De data aceasta la turneul Satelit CEV de la Ljubljana.

Cele două românce au trecut de calificări și au ajuns pe tabloul principal al turneului sloven. Ele au învins în primul tur al calificărilor cu 2-0 (21-16, 21-16) perechea slovacă Siposova/ Behunova. În turul secund, care a fost și cel decisiv de calificare pe tabloul principal, Vaida și Matei au trecut cu 2-1 (19-21, 23-21, 15-11) de perechea bulgară Dinova/ Koleva.

Pe tabloul principal, româncele vor juca în grupa C, alături de echipele Morgan/ Lovsin (Slovenia) și Krebs/ Ottens (Germania). Primele două clasate din această serie se vor califica în sferturile de finală ale competiției.
Beata Vaida și Adriana Matei au revenit în Europa de la Nanjing (China), acolo unde au terminat pe locul 9 Campionatul Mondial de volei pe plajă under 21.

Iată în continuare câteva fotografii de azi, de la Ljubljana.

beata vaida volei plaja ljubljana
Beata Vaida, la serviciu
beata vaida volei plaja ljubljana
Beata Vaida
beata vaida volei plaja ljubljana
Beata Vaida in actiune la Ljubljana

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns