Volei pe plajă, turneu Mersin (f): Beata Vaida și Adriana Matei au terminat pe locul 7

beata vaida adriana matei mersin
beata vaida adriana matei mersin
Beata Vaida in atac la Mersin

Beata Vaida și Adriana Matei au încheiat pe locul 7 turneul de volei pe plahă de la Mersin.

După ce ieri au fost învinse în primul tur, cele două românce au intrat pe tabloul echipelor cu o înfrângere. Unde au câștigat două meciuri înainte de a fi eliminate. Cronologic, la prânz au trecut cu scorul de 2-0 (21-16, 21-19) de cuplul polonez Kociolek/ Gromadowska.

Apoi, Beata și Adriana au trecut cu 2-0 (21-19, 21-9) de italiencele Giombini/ Zuccarelli.

În fine, seara, perechea română a fost învinsă cu scorul de 2-0 (21-17, 21-19) de perechea rusă Moiseeva/ Syrtseva. În urma acestei înfrângeri, Beata Vaida și Adriana Matei au încheiat turneul de la Mersin pe locul 7.
beata vaida adriana matei mersin beata vaida adriana matei mersin 2 beata vaida adriana matei mersin 1

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns