Volei pe plajă, turneu Satu Mare (f): Adriana Matei și Beata Vaida s-au calificat în sferturile de finală

satu mare cev satellite adriana matei beata vaida

Adriana Matei și Beata Vaida au un parcurs perfect în orașul lor, Satu Mare. Ele s-au calificat în sferturile de finală ale singurului turneu satelit CEV care se organizează în România.
În primul tur al tabloul principal al competiției de la Satu Mare, Beata Vaida și Adriana Matei au învins cu scorul de 2-0 (23-21, 22-20) perechea cehă Rehackova/ Stochlova.

Apoi, tot azi, dar spre seară, au trecut în turul secund, cu scorul de 2-0 (21-18, 21-17), de polonezele Kociolek/ Kolosinska.

În sferturile de finală programate sâmbătă – turul trei cum e el chemat în limbaj de specialitate – Adriana și Beata vor juca împotriva principalelor favorite, nemțoaicele Borger/ Kozuch. Partida va începe la ora 17.00, iar o victorie le califică pe fetele noastre în semifinale. Un eșec le duce pe tabloul învinselor, unde vor avea un nou meci, tot pentru calificarea în semifinale.

Dacă doriți să vedeți mai multe fotografii de la acest turneu, o puteți face mai jos.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns