Volei pe plajă, turneu Vaduz (f): Adriana Matei și Beata Vaida joacă diseară pentru calificarea în semifinale

adriana matei beata vaida volei plaja

Adriana Matei și Beata Vaida au câștigat azi două meciuri în cadrul turneului de volei pe plajă de la Vaduz. Diseară, de la ora 20.30, ele vor juca pentru calificarea în semifinale.
Intrate de ieri pe tabloul învinselor, Beata Vaida și Adriana Matei au învins în primul meciul al zilei, cu scorul de 2-1 perechea germană Schillerwein/ Tillmann, cap de serie numărul 4. Apoi, în următorul meci, româncele au trecut cu scorul de 2-0 (21-19, 21-15) de principalele favorite, ucrainencele Davidova și Shchypkova.

La ora 20.30, fetele noastre vor juca împotriva perechii cotate cu a doua șansă la cucerirea titlului, Behrens/ Schumacher, din Germania.

O victorie le va aduce pe Vaida și Matei în semifinale, acolo unde le așteaptă echipa cap de serie numărul 3, Sinnema/ Stubbe, din Olanda. Dacă vor pierde, vor termina competiția pe locul 5 și vor acumula 80 de puncte.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns