Volei pe plajă, turneu Vaduz (f): Adriana Matei și Beata Vaida sunt sigure de locul 9, dar continuă lupta

beata vaida volei plaja vaduz
beata vaida volei plaja vaduz
Beata Vaida in actiune la Vaduz

Adriana Matei și Beata Vaida înseamnă pentru voleiul pe plajă din România, păstrând proporțiile, desigur, cam ce înseamnă acum Simona Halep pentru tenisul românesc. Atunci când vorbești de volei pe plajă, automat te gândești la ele, așa cum se întâmplă și în cazul tenisului și Simonei.
Ei bine, calificate pe tabloul principal al turneului satelit CEV de la Vaduz, Adriana Matei și Beata Vaida au ajuns în ziua a treia a competiției. Depășite azi la limită în primul meci, cu scorul de 2-1 (21-19, 19-21, 15-13) de ibericele Amaranta/ Lobato, fetele noastre au trecut pe tabloul învinselor. Acolo unde au învins în prima partidă, scor 2-0 (22-20, 21-13) perechea franceză Jupiter/ Lusson.

Prin această victorie, Beata și Adriana și-au asigurat prezența în ziua a treia a competiției – am numărat inclusiv ziua de ieri, când au avut loc calificările feminine). Vineri, româncele vor juca împotriva perechii germane Schillerwein/ Tillmann. Partida va avea loc foarte devreme, la ora 8.30, ora locală, așa că cele două echipe vor avea de înfruntat și vremea care se pare că este rece pentru o zi de vară.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns