Volei pe plajă, turneul de la Haga (f): Adriana Matei și Beata Vaida au terminat pe locul 25

haga volei pe plaja beata vaida

Adriana Matei și Beata Vaida au încheiat pe locul 25 cel mai important turneu de volei pe plajă la care au participat.
Marile performanțe încep cu primii pași, iar Adriana Matei și Beata Baida știu exact lucrurl acesta. Au început de jos, iar acum au trecut de calificările turneului de patru stele – a doua cea mai importantă treaptă a clasificării competițiilor din Circuitul Mondial de volei pe plajă – ale turneului de la Haga.

Azi, fetele noastre au fost eliminate după faza grupelor tabloului principal, ele fiind învinse cu scorul de 2-0 (21-15, 21-19) de canadiencele Gordon/ Bukovec. Cum și joi fuseseră învinse, româncele au părăsit competiția. Conform regulamentului, ele eu încheiat turneul pe locul 25. Drumul spre Jocurile Olimpice continuă.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns