Zoran Terzic este noul antrenor al formației CSM Târgoviște!

zoran terzic volei targoviste antrenor
zoran terzic volei targoviste antrenor
Zoran Terzic va conduce nationala Serbiei la Jocurile Olimpice

Sărbătorile de iarnă au adus un nou antrenor la CSM Târgoviște. Și nu orice tehnician, ci unul dintre cei mai valoroși din lume.

Începând de la 1 ianuarie, Zoran Terzic este noul antrenor al formației CSM Târgoviște. El îl înlocuiește pe italianul Micoli, care nu a reușit decât să termine sezonul pe locul 3, iar echipa a părăsit și cupele europene. Fost tehnician la Metal Galați, Medicina Târgu Mureș și Dinamo, Terzic a avut un an deosebit de bun la cârma echipei naționale a Serbiei, pe care a calificat-o la Jocurile Olimpice de la Rio prin ocuparea locului 2 la Cupa Mondială, dar cu care a cucerit și medaliile de bronz la Campionatul European desfășurat în toamnă în Belgia și Olanda.

El era fără contract cu o echipă de club din vară, când îi expirase contractul cu Omichka.Terzic nu va veni singur la Târgoviște, ci alături de trei conaționale: Suzana Cebic (libero), Binaka Busa (secund) si Marta Drpa (Fals). Ultimele două vin de la Vicenza, în vreme ce Cebic va sosi din China, unde a jucat la Beijing Baw. Ea a mai evoluat și anul trecut la Târgoviște.

Primul meci în campionat pentru Terzic va fi chiar în propria sală, pe 23 ianuarie, în prima etapă a returului. Adversara va fi Penicilina Iași.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Zoran Terzic este noul antrenor al formației CSM Târgoviște!

Lasă un răspuns