Adelina Ungureanu, în calendarul pe 2022 scos de Busto Arsizio. Este luna februarie

Adelina Ungureanu și celelalte jucătoare de la Busto Arsizio, pe coperta calendarului 2022

Adelina Ungureanu va fi prima voleibalistă din România care va juca un meci oficial în 2022. Ea va evolua luni, 3 ianuarie, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. În plus, internaționala noastră a mai bifat o premieră: a apărut în calendarul pe anul 2022 al echipei sale de club, Busto Arsizio.
În vârstă de 21 de ani, Adelina Ungureanu este singura voleibalistă din România care evoluează în campionatul italian. Legitimată, din vara trecută, la Busto Arsizio, românca a evoluat în toate cele 12 meciuri din campionat, contribuind la clasarea echipei pe locul 4 la finalul turului din Serie A. Conform statisticii primei divizii italiene, în acest campionat, Adelina a jucat în 36 de seturi din 48 disputate de echipa sa, a reușit 47 de puncte (12 ași, 3 blocaje și 32 din atac). La ași este liderul echipei.

Adelina Ungureanu în atac pentru Busto Arsizio
Adelina Ungureanu în atac pentru Busto Arsizio

Ca orice echipă care se respectă, și Busto Arsizio a decis să scoată un calendar pentru anul 2022, în care protagoniste să fie jucătoarele sale. Iar cum Adelina ar putea fi oricând fotomodel dacă va renunța la volei, ea ocupă un loc de cinste în acest calendar. Ei i-a fost atribuită luna februarie, pe care o puteți vedea mai jos. Calendarul poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al clubului și costă 10 euro, fără taxe poștale.

Adelina Ungureanu este luna februarie în calendarul Busto Arsizio
Adelina Ungureanu este luna februarie în calendarul Busto Arsizio
Coperta calendarului pe 2022 scos de Busto Arsizio
Coperta calendarului pe 2022 scos de Busto Arsizio

În ceea ce privește voleiul, Busto Arsizio va reveni în competiții chiar luni, 3 ianuarie, când va juca, în deplasare, cu Scandicci. Meciul este o restanță din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ar fi trebuit să se dispute acum două săptămâni, dar a fost amânat din cauza coronavirusului. E obligatoriu să se joace pe 3 ianuarie, pentru că de pe 5 ianuarie începe, la Roma, Final Four-ul competiției și aceasta e ultima necunoscută. Celelalte trei formații calificate sunt imoco Volley Conegliano, Igor Gorgonzola Novara și Reall Mutua Ferrero Chieri.

Adelina Ungureanu în atac pentru Busto Arsizio
Adelina Ungureanu în atac pentru Busto Arsizio
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns