Adrian Aciobăniței a cucerit Supercupa Germaniei

Adrian Aciobanitei si coechipierii de la VfB Friedrichshafen au cucerit Supercupa Germaniei

Adrian Aciobăniței a obținut primul mare succes în voleiul profesionist. Românul a cucerit Supercupa Germaniei alături de echipa sa, VfB Friedrichshafen.
În finala Supercuperi Germaniei la volei masculin, VfB Friedrichshafen a învins cu scorul de 3-1 (16:25, 25:18, 25:22, 25:20) pe Berlin Recycling Volleys, deținătoarea titlului de campioană.

Pentru Adran Aciobăniței (21 de ani), acesta este primul titlu important cucerit de când activează în Germania. El a revenit în această vară la VfB Friedrichshafen după doi ani jucați la o altă echipă din Bundesliga, United Volleys Frankfurt. Jucătorul născut în Fălticeni, la 24 august 1997, a mai jucat la VfB Friedrichshafen în campionatul 2015/ 2016. Aceea a fost, de altfel, prima lui experiență din campionatele străine.

În prezent jucător de bază al naționaleid e seniori a României calificate, după mai bine de 20 de ani, la Campionatul European, Aciobăniței îl are ca antrenor la echipa de club pe nimeni altul decât pe antrenorul campioanei mondiale, Polonia, belgianul Vital Heynen.

Adrian Aciobanitei si coechipierii de la VfB Friedrichshafen au cucerit Supercupa Germaniei
Adrian Aciobăniței și coechipierii săi de la VfB Friedrichshafen, cu Supercupa Germaniei, trofeu cucerit la Hanovra

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. Și fără a scoate vreun ban în plus din buzunar. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns