Adriana Matei și Beata Vaida sunt în semifinalele turneului de volei pe plajă din Albania

Adriana Matei și Beata Vaida continuă seria victoriilor. Ele joacă duminică în semifinalele și, apoi, sperăm, în finala competiției de la Dures, din Albania.
Adriana Matei și Beata Vaida confirmă și la Dures forma foarte bună arătată în acest sezon. Ele au ajuns în semifinalele BVA Beach Volleyball Continental Tour, care se dispută în Albania și care e o competiție organizată de Asociația Balcanică de Volei.

Pentru a ajunge în semifinale, româncele au învins cu 2-0 perechile din Albania și Israel. Duminică, în semifinală, Adriana și Beata vor juca împotriva cuplului grec Manavi/ Spiliotopoulou. Finala va avea loc tot duminică.

România a avut reprezentanți și la masculin, unde s-au înscris perechile Ciortea/ Bădiceanu și Vârlan/ Mehedințeanu. Ambele au fost eliminate din primul tur.
adriana matei beata vaida dures
Adriana Matei si Beata Vaida, la Dures (foto: Facebook/ Beachvolleyball Satu Mare)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns