Arcada Galați și Dinamo deschid diseară sezonul. Vor juca pentru Supercupa României, în direct la TVR 3

Arcada Galați pentru sezonul 2021/ 2022

Sezonul voleibalistic intern la masculin se va deschide cu un meci de gală joi seară: Arcada Galați – Dinamo. Cele două echipe vor lupta, la Brașov, pentru Supercupa României, într-un meci care va fi televizat în direct pe TVR 3, cu începere de la ora 21.30.
Campioană pentru a treia oară consecutiv, Arcada caută a treia Supercupă. A mai cucerit trofeul în 2017, când a trecut cu scorul de 3-1 (17-25, 26-24, 26-24, 25-21) pe Volei Municipal Zalău și în 2019, când a învins cu 3-2 (25-17, 19-25, 26-24, 24-26, 16-14) pe Dinamo. Gălățenii mai au în palmares un trofeu în Cupa României. Pentru Arcada aceasta este ultima verificare înaintea primei manșe din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc la 6 octombrie, la Galați, contra campioanei Cehiei.

Arcada Galați pentru sezonul 2021/ 2022
Arcada Galați pentru sezonul 2021/ 2022 (FOTO: Facebook/ ArcadaGalati – Sportul Ilustrat)

Dinamo este deținătoarea Cupei României, trofeu cucerit după finala câștigată cu scorul de 3-1 (18-25, 25-23, 28-26, 25-23) în fața formației SCMU Craiova. Dinamoviștii au în palmares 18 titluri de campioană și două Cupe ale României și vin la Brașov cu un avantaj moral deloc de neglijat: sunt neînvinși în 2021! Ei au câștigat toate meciurile din Cupa României, din returul campionatului trecut și din grupa locurilor 5-8, însă această performanță nu a fost de ajuns pentru a termina între primele patru echipe ale campionatului, din cauza unui parcurs slab în prima parte a sezonului trecut.

Partida va debuta la ora 21.30 și se va disputa în Sala Polivalentă din Brașov. Ora neobișnuită a fost stabilită în funcție de sloturile orare libere din programul TVR 3.

De la ora 15.00, în aceeași sală va avea loc Supercupa României la volei feminin, între CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj.Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns