Cadete: CSM București a învins pe Dinamo și e ca și campioană. Rezultatele zilei a treia

Echipa de cadete CSM București, la turneul final al campionatului de cadete

A treia zi a turneului final al campionatului de volei pentru cadete a programat derby-ul dintre primele două clasate. Se poate spune că CSM București a scăpat spre titlu.
Ziua de vineri s-a deschis cu cel mai așteptat meci: CSM București – Dinamo, partida singurelor echipe neînvinse până acum. S-au impus ”tigroaicele”, cu 3-0 și, având în vedere programul lor din continuare, pot da drumul la petrecere, pentru că titlul nu mai are cum să le scape.

Cel mai spectaculos meci al zilei a fost însă Medicina Târgu Mureș – CTF Mihai I, câștigat de prima formație cu 3-2, după ce bucureștencele reveniseră de la 0-2 la 2-2.

Apoi, partida ultimelor două clasate a fost câștigată de Bega Timișoara, învingătoare cu 3-0 în fața gazdelor de la CSS Sighet.
Cadete: Programul și rezultatele turneului final (Sighetu Marmației)

Miercuri, 26 mai

Dinamo – Bega Timișoara 3-0

CSM București – Medicina Târgu Mureș 3-1

CSS Sighet – CTF Mihai I 0-3

Joi, 27 mai

Bega Timișoara – Medicina Târgu Mureș 1-3

CTF Mihai I – CSM București 1-3

Dinamo – CSS Sighet 3-0

Vineri, 28 mai

CSM București – Dinamo 3-0

Medicina Târgu Mureș – CTF Mihai I 3-2

CSS Sighet – Bega Timișoara 0-3

Clasament:

  1. CSM București 9 p (9-2)
  2. Dinamo 6 p (6-3)
  3. Medicina Târgu Mureș 5 p (7-6)
  4. CTF Mihai I 4 p (6-6)
  5. Bega Timișoara 3 p (1-9)
  6. CSS Sighet 0 p (0-6)

Sâmbătă, 29 mai

12.00 Bega Timișoara – CTF Mihai I

15.00 Dinamo – Medicina Târgu Mureș

18.00 CSS Sighet – CSM București

Duminică, 30 mai

10.00 CSM București – Bega Timișoara

12.30 CTF Mihai I – Dinamo

15.00 Medicina Târgu Mureș – CSS Sighet
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns