Calificări Campionatul European (m): România joacă miercuri cu Albania, în direct pe TVR 3

Naționala României a învins de două ori Albania în Silver League (FOTO: FRV)

Drumul spre Campionatul European masculin de volei de anul viitor începe miercuri, 3 august, la Galați. Prima adversară a României va fi Albania, într-un meci care va putea fi urmărit la TVR 3, cu începere de la ora 17.00.
Va fi o reeditare a meciurilor câștigate în Silver League în mai și iunie de naționala noastră cu 3-1 în deplasare și cu 3-0 acasă, dar chiar și așa, toată lumea privește cu maximum de seriozitate confruntarea care trebuie să deschidă cu dreptul drumul spre o calificare după patru ani la un turneu final.

Cu o echipă care are o medie de vârstă dătătoare de speranțe pentru prezent, dar mai ales pentru viitor – 23-24 de ani, dar beneficiind și de experiența deja veteranilor Cristian Bartha (ridicător – 36 de ani) sau a lui Răzvan Mihalcea (centru, 34 de ani), România este considerată și de site-ul Confederației Europene de Volei drept principala favorită a acestei grupe. La prima vedere, Elveția este cea mai importantă contracandidată la locul 1, iar cele două eșecuri suferite în fața ei în trecuta campanie de calificare ne face să așteptăm cu emoție confruntările din acest an. Cea de-a patra componentă a grupei este Bosnia și Herțegovina, formație care nu poate emite pretenții nu pentru că am învins-o în Silver League de două ori, dar pentru că valoarea noastră e mult superioară adversarilor din această țară.

Înainte de a ura băieților noștri multă baftă și de a vă prezenta programul meciurilor din grupă, vă reamintesc că ierarhiile în competițiile CEV și FIVB se stabilesc având ca prim criteriu de departajare numărul victoriilor, apoi punctajul.Calificări CE 2023 (m): Programul grupei G

Miercuri, 3 august

17.00 ROMÂNIA – Albania – în direct la TVR 3

21.00 Bosnia și Herțegovina – Elveția

Sâmbătă, 6 august

20.00 Bosnia și Herțegovina – Albania

Duminică, 7 august

18.30 Elveția – ROMÂNIA

20.00 Albania – Bosnia și Herțegovina

Miercuri, 10 august

17.00 ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina

20.30 Elveția – Albania

Sâmbătă, 13 august

21.00 Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA

20.00 Albania – Elveția

Miercuri, 17 august

17.00 ROMÂNIA – Elveția

Sâmbătă, 20 august

20.00 Albania – ROMÂNIA

Duminică, 21 august

18.30 Elveția – Bosnia și Herțegovina
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns