Campionatul Balcanic U16 (f): S-au stabilit gazda și perioada Balcaniadei. Iată adversarele României

selectie lot sperante volei romania

Naționala Under 16 feminină de volei a României poate planifica pregătirea pentru Campionatele Balcanice. Primul pas a fost făcut: s-a stabilit data și locul.Campionatul Balcanic al echipelor feminine de volei Under 16, formate din jucătoare născute după 1 ianuarie 2004, va avea loc în perioada 25-29 iulie, în localitatea Sombor, din Serbia.

CITEȘTE ȘI: Adversarele României la Campionatul Balcanic Under 17 (m)

La competiție vor participa șase echipe, sistemul de desfășurare fiind campionat, adică fiecare cu fiecare. Alături de România, vor mai participa Serbia, Bulgaria, Grecia, Muntenegru și Turcia.

Miza e mare, căci dacă se respectă regula de anul trecut – deocamdată nu au fost publicate informații despre Europenele din 2019 la acest nivel de vârstă -, campioana regională se va califica direct la turneul final al Campionatului European U16 din 2019.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns