Campionatul Balcanic U19 (f): La Mioveni începe miercuri lupta pentru titlul balcanic

Bucuria victoriei naționalei Under 19

Naționala feminină Under 19 a României începe miercuri cursa spre medaliile Campionatului Balcanic. Tricolorele vor juca într-o competiție găzduită chiar de țara noastră.
După mulți ani, România găzduiește din nou o ediție a Campionatului Balcanic. De data aceasta la feminin, la categoria Under 19. În Mioveni s-au strâns 7 naționale care vor lupta pentru medaliile celui mai important campionat din această zonă.

România face parte din Grupa A, alături de Turcia, Bulgaria și Kosovo. Din Grupa B fac parte Serbia, Grecia și Macedonia de Nord.

Naționala antrenată de Marius Macarie – ocupantă a locului 6 la Campionatul Mondial U18 din 2021 și a locului 5 la Campionatul European U17 din 2020 – va debuta miercuri, contra reprezentantei statului Kosovo. Partida va începe la ora 17.30, aceasta fiind ora de start în fiecare din zilele în care tricolorele vor juca în grupă.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică pentru semifinale. Ocupanta locului 3 din grupa A se califică direct în meciul pentru locul 5, iar adversara sa va fi decisă după un baraj între ocupanta locului 4 din Grupa A și echipa de pe poziția a treia din Grupa B.

Toate meciurile vor fi transmise LIVE pe pagina de Facebook CS Dacia Mioveni. AICI aveți link.

Formația noastră, recent revenită de la FOTE, unde a ocupat locul 8, se află în plină pregătire pentru Campionatul European U19, care va avea loc în perioada 27 august – 4 septembrie, în Macedonia de Nord. Acolo, România va juca în grupă cu Turcia, Serbia, Croația, Elveția și Olanda.
Programul Campionatului Balcanic U19 feminin – Mioveni (10-14 august)

Miercuri, 10 august

15.00 Bulgaria – Turcia

17.30 ROMÂNIA – Kosovo

20.00 Grecia – Macedonia de Nord

Joi, 11 august

15.00 Kosovo – Turcia

17.30 ROMÂNIA – Bulgaria

20.00 Macedonia de Nord – Serbia

Vineri, 12 august

15.00 Kosovo – Bulgaria

17.30 Turcia – ROMÂNIA

20.00 Grecia – Serbia

Sâmbătă, 13 august

15.00 Loc 1 Gr. A – Loc 2 Gr. B

17.30 Loc 2 Gr. A – Loc 1 Gr. B

20.00 Loc 4 Gr. A – Loc 3 Gr. B

Duminică, 14 august

10.00 Meciul pentru locul 5

12.30 Finala pentru locul 3

15.00 Finala pentru locul 1
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns