Campionatul Diviziei A1 (f) începe vineri cu un meci televizat

CSM Lugoj, echipa pentru sezonul 2021/ 2022

A venit și momentul startului campionatului Diviziei A1. Primul meci aparține întrecerii feminine și va fi televizat: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj.
Vineri, de la ora 17.00, recenta câștigătoare a Supercupei României, Volei Alba Blaj, va juca pe teren propriu împotriva echipei CSM Lugoj. O partidă foarte interesantă, între două formații care se anunță printre protagonistele actualei ediții a campionatului. Întâlnirea va fi în direct pe TVR 3.

CSM Lugoj, echipa pentru sezonul 2021/ 2022
CSM Lugoj, echipa pentru sezonul 2021/ 2022 (FOTO: Facebook/ CSM Lugoj)

Restul meciurilor vor avea loc sâmbătă. Este obligatoriu ca ele să fie transmise în direct de cluburile organizatoare, sper ca acele link-uri postate pe site-ul Federației Române de Volei – pe care le veți vedea mai jos în dreptul fiecărei partide – să fie și respectate. Iubitorii voleiului chiar au nevoie să-și vadă la lucru echipele și jucătorii sau jucătoarele preferate și sper ca nimeni să nu-și bată joc de ei.

Volei Alba Blaj
Volei Alba Blaj înaintea Supercupei României (FOTO: Elis Iordache/FRV)

În ceea ce privește televizările și anul acesta voleiul intern se va vedea pe TVR. Cel mai probabil pe TVR 3, numai că spre deosebire de anul trecut, acum avem o schimbare mare în bine: partidele care vor fi televizate vor fi programate vinerea și lunea, mereu la ora 17.00, care se poate spune că a devenit ”ora exactă a voleiului”. După cum știți, anul trecut partidele erau puse în miezul zilei, în funcție de cum se găsea loc în grilă. Meciul de luni va fi din campionatul masculin: Rapid – Steaua.

Mult succes tuturor!
Divizia A1 (f): Programul primei etape a campionatului 2021/ 2022

Vineri, 8 octombrie

17.00 Volei Alba Blaj – CSM Lugoj – în direct la TVR3

Sâmbătă, 9 octombrie

13.00 ACS Volei Cristina Pîrv – CSM Târgoviște (se joacă la Cluj-Napoca) în direct AICI

16.00 ”U” Cluj – Rapid – în direct AICI

18.00 CSO Voluntari – Dinamo – în direct la Metropola TV

18.00 Dacia Mioveni – Știința Bacău – în direct AICI

18.30 CS Medgidia – SCMU Craiova – în direct AICI
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns