Campionatul European 2019 (f): România a învins Ungaria chiar la Budapesta!

Nationala feminină a României, la intonarea imnului înaintea meciului cu Ungaria, de la Campionatul European

Victorie imensă pentru naționala feminină de volei a României în cel de-al doilea meci al Grupei C a Campionatului European. ”Tricolorele” au învins, chiar la Budapesta, Ungaria.

România a învins cu scorul de 3-1 (25-23, 21-25, 26-24, 25-22) Ungaria la Europene, o victorie care ar putea fi decisivă pentru ocuparea unuia din primele patru locuri în Grupa C, ceea ce echivalează cu calificarea în optimile de finală!

Partida a fost una de senzație pentru echipa noastră, care în setul patru a revenit de la 3-8, distanțându-se la 15-10. Meciul a durat aproape două ore și jumătate, dar a meritat fiecare minut petrecut în fața micilor ecrane. Aceasta a fost prima victorie a României la un turneu final de Campionat European după 8 ani!

Duminică, de la ora 19.00, România este obligată să câștige și meciul cu debutanta Estonia, nu doar pentru că pornește ca favorită, ci pentru că un succes ar aduce-o într-o postură favorabilă pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea din grupe. Și această partidă, ca de altfel toate cele ale echipei noastre, va fi în direct la Telekom Sport.

Programul și rezultatele României la Campionatul European

Vineri: ROMÂNIA Olanda 0-3

Sâmbătă: ROMÂNIA – Ungaria 3-1

Duminică, 19.00: ROMÂNIA – Estonia

Marți, 21.30: ROMÂNIA – Croația

Joi, 16.30: ROMÂNIA – Azerbaidjan

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Programul Grupei C  de la Campionatul European

Vineri, 23 august

Croația – Azerbaidjan 2-3

Olanda – ROMÂNIA 3-0

Ungaria – Estonia 3-0

Sâmbătă, 24 august

Estonia – Croația 1-3

ROMÂNIA – Ungaria

Duminică, 25 august

16.30 Azerbaidjan – Olanda

19.00 Estonia – ROMÂNIA

Luni, 26 august

19.00 Olanda – Croația

21.30 Ungaria – Azerbaidjan

Marți, 27 august

19.00 Olanda – Estonia

21.30 ROMÂNIA – Croația

Miercuri, 28 august

16.30 Azerbaidjan – Estonia

19.00 Croația – Ungaria

Joi, 29 august

16.30 ROMÂNIA – Azerbaidjan

19.00 Ungaria – Olanda


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns