Campionatul European U18 feminin începe luni, 1 iulie, la Blaj. Iată unde puteți vedea partidele, dar și programul meciurilor

Naționala feminină Under 18 a României înaintea primului meci de la Campionatul Balcanic

Voleiul românesc se pregătește pentru un adevărat festival. Campionatul European feminin Under 18 va începe luni, 1 iulie, la Blaj, iar echipa României așteaptă alături de ea fanii. 

România va găzdui una din grupele turneului final al Campionatului European feminin Under 18, dar nu numai atât, ci și semifinalele și finalele vor avea loc tot la Blaj, în noua sală Polivalentă. Un adevărat festival de volei, așa cum vă spuneam.

Naționala țării noastre face parte din Grupa A, alături de echipele Belgiei, Croației, Italiei, Serbiei, Sloveniei, Spaniei și Olandei, iar obiectivul ar fi clasarea între primele 4 echipe ale grupei, pentru a avea șanse de calificare la Campionatul Mondial al acestei vârste.

Grupa B, care va avea loc în Grecia, la Heraklio, reunește la start, în afara țării gazdă, pe Bulgaria, Finlanda, Germania, Ungaria, Lituania, Polonia și Turcia.

Conform regulamentului, fiecare echipă va juca 7 meciuri în grupă. La finalul acestora, primele două clasate se vor califica în semifinale, iar celelalte echipe vor pleca acasă.

Naționala feminină Under 18 a României înaintea primului meci de la Campionatul Balcanic
Naționala feminină Under 18 a României înaintea primului meci de la Campionatul Balcanic 2024

Toate partidele de la Campionatul European de la Blaj vor fi în direct pe Youtube

Intrarea spectatorilor este liberă și dacă sunteți în Blaj veți avea parte de meciuri de mare calitate pentru mai bine de 10 ore pe zi. Pentru că primul meci al zilei va avea loc de la ora 12.00, următoarele fiind programate – dacă nu vor avea loc prelungiri ale partidelor – de la orele 14.30, 17.30 și 20.00. Pentru că România este gazdă, și-a ales ora la care dorește să joace, așa că toate meciurile tricolorelor vor avea loc de la ora 17.30.

Foarte important de știut, toate meciurile de la Blaj vor fi transmise în direct pe pagina de Youtube a Federației Române de Volei. AICI aveți link.

România va juca în fiecare zi de la ora 17.30. Primul ei meci va avea loc luni, de la 1 iulie, contra Spaniei. Apoi, în ordine, va întâlni pe Serbia (2 iulie), Slovenia (3 iulie), Olanda (5 iulie), Croația (6 iulie), Belgia (8 iulie) și Italia (9 iulie).

Campionatul European U18 (f): Programul meciurilor Grupei A (Blaj)

Luni, 1 iulie

12.00 Italia – Croația

14.30 Slovenia – Belgia

17.30 Spania – ROMÂNIA

20.00 Olanda – Serbia

Marți, 2 iulie

12.00 Spania – Belgia

14.30 Italia – Olanda

17.30 ROMÂNIA – Serbia

20.00 Croația – Slovenia

Miercuri, 3 iulie

12.00 Spania – Italia

14.30 Olanda – Croația

17.30 Slovenia – ROMÂNIA

20.00 Belgia – Serbia

Vineri, 5 iulie

12.00 Serbia – Slovenia

14.30 Italia – Belgia

17.30 ROMÂNIA – Olanda

20.00 Croația – Spania

Sâmbătă, 6 iulie

12.00 Olanda – Belgia

14.30 Spania – Slovenia

17.30 Croația – ROMÂNIA

20.00 Italia – Serbia

Luni, 8 iulie

12.00 Olanda – Spania

14.30 Serbia – Croația

17.30 Belgia – ROMÂNIA

20.00 Slovenia – Italia

Marți, 9 iulie

12.00 Belgia – Croația

14.30 Serbia – Spania

17.30 ROMÂNIA – Italia

20.00 Slovenia – Olanda

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “Campionatul European U18 feminin începe luni, 1 iulie, la Blaj. Iată unde puteți vedea partidele, dar și programul meciurilor

Lasă un răspuns