CSM București e campioană municipală la minivolei feminin. CS Chitila și CSS 5 București au completat podiumul

CSM București e campioană AMVB la minivolei feminin

În weekend s-a disputat turneul final al campionatului feminin de minivolei din cadrul Asociației Municipale de Volei București (AMVB). 

Gazda competiției a fost clubul LifeGames București, care s-a achitat impecabil de această postură. Iar colaborarea cu AMVB a fost una perfectă, semn că atunci când sunt oameni pasionați și dedicați totul este la superlativ.

Astfel, nu a fost vorba doar de volei, ci și de spectacol. Au fost majorete, a fost chiar și o orchestră la festivitatea de premiere, a fost show atât în teren, cât și în tribune, acolo unde părinții și rudele celor mici au făcut o atmosferă de zile mari.

Orchestra care a întreținut atmosfera la festivitatea de premiere AMVB
Orchestra care a întreținut atmosfera la festivitatea de premiere AMVB

Meciurile au avut loc în sala de sport a școlii 116 din Capitală, iar la meciuri au asistat foarte mulți spectatori. Nu vreau să dau cifre, dar în total cred că au fost sute de spectatori, pentru că tribuna sălii era plină la fiecare partidă, însă la fiecare partidă de părinții și susținătorii jucătoarelor aflate pe teren.

La capătul a două zile cu meciuri extrem de disputate, titlul a fost cucerit de marea favorită, CSM București. Vicecampioană națională în urmă cu o săptămână, CSM s-a impus cu scorul de 3-1 în finală, în fața formației CS Chitila.

CSM București e campioană AMVB la minivolei feminin
CSM București e campioană AMVB la minivolei feminin

În finala mică, CSS 5 București a învins, după un meci foarte disputat, cu scorul de 3-2, formația Lumina Wolves.

La turneu au mai participat Lifegames București și LPS Mircea Eliade.

CS Chitila și CSS 5 București au ocupat locurilor 2, respectiv 3, în campionatul AMVB
CS Chitila și CSS 5 București au ocupat locurile 2, respectiv 3, în campionatul AMVB

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns