CSM Lugoj s-a întâlnit cu fanii și sponsorii înainte de plecarea spre turneul Final 4 al Cupei României

Jucătoarele și staff-ul CSM Lugoj, alături de cei mai mici fani

CSM Lugoj va încheia în acest weekend un sezon excepțional, încununat de Supercupa României, medalia de bronz în campionatul României și disputarea finalei Cupei Challenge. Tocmai de aceea, a avut o inițiativă foarte frumoasă în zilele dinaintea plecării spre Pitești, locul desfășurării turneului Final 4 al Cupei României. 
Jucătoarele celei mai bune echipe din istoria sportului lugojean au avut mai multe întâlniri cu sponsorii și cu fanii. Întâlniri de mulțumire pentru toți cei care le susțin, cu bani sau cu produse – cei din prima categorie – sau cu iubire necondiționată, cei din a doua. Au fost zile pline de emoție pentru mine, de la București, mă gândesc cât de emoționate erau jucătoarele acolo, la fața locului. Am vrut să scriu despre acest lucru pentru că este ceva ce nu am văzut prea des la formațiile din țară. Nu spun că e unicat, doar că nu am prea văzut de-a lungul timpului.

CSM Lugoj și trofeele cucerite în acest an
CSM Lugoj și trofeele cucerite în acest an (FOTO: Facebook/ CSM Lugoj Volei)

În afara vizitei la sponsori, unde au jucat o partidă demonstrativă, unde au dat autografe și au povestit cu cei de acolo despre peripețiile din acest sezon de neuitat, voleibalistele au avut o sesiune deschisă de antrenament în care fanii au putut veni să facă poze cu fetele, să facă poze cu trofeele cucerite în acest an. Chiar mi se pare o inițiativă minunată, menită să sudeze legătura dintre echipă și suporterii ei. Să formeze acea mare familie de care vă mai povesteam și cu alte dăți, familia cu ajutorul căreia crește sănătos orice club din lume. O să vă pun câteva link-uri mai jos, să vedeți ce a fost la Lugoj și sper să văd cât mai multe astfel de acțiuni care fac bine tuturor, atât jucătoarelor și staff-ului cât și fanilor.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns