CSO Voluntari, calificare cu o dublă victorie în 16-imile Cupei Challenge la volei feminin

CSO Voluntari s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Challenge

CSO Voluntari a obținut o calificare strălucitoare în 16-imile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin. 

După ce au învins cu scorul de 3-2 în deplasare, pe AEK Atena, voleibalistele din Voluntari au obținut o a doua victorie și în retur. Una chiar mai clară, 3-0 (25-21, 25-20, 25-18).

Autoare a 18 puncte, cubaneza Heidy Casanova a fost cea mai bună marcatoare a partidei care a fost găzduită de sala din Dobroești.

Au jucat pentru CSO Voluntari: Casanova 18p (+11), Zvojinovic 14p (+11), Radosova 8p (+5), Todorova 6p (+3), D. Ionescu 4p (+1), Van de Vyver 2p (+2), Nesimovic 1p (0), Galic 0p (0), Kosinski (libero, 0), Vereș (libero, -1). Nu au jucat: Ad. Matei, Kapelovies. Antrenor: Milan Ljubicic.

CSO Voluntari s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Challenge
CSO Voluntari s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Challenge (FOTO: CEV)

Următoarea adversară a echipei din Voluntari va fi formația elvețiană Kanti Schaffhausen. România avea deja alte două echipe calificate în această fază a competiției, pe CSM București și pe CSM Lugoj, aceasta din urmă trecând săptămâna trecută de o formație din Muntenegru.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “CSO Voluntari, calificare cu o dublă victorie în 16-imile Cupei Challenge la volei feminin

Lasă un răspuns