Cu cine va juca naționala feminină a României în Liga Europeană de Argint la volei în 2019

Nationala feminina de volei a Romaniei

Naționala feminină de volei a României va reveni în 2019 în Liga Europeană. De când nu a mai jucat în această competiție s-au făcut două divizii. Evident noi vom începe din cea mai de jos, după ce anul trecut am lipsit.
Naționala feminină de volei a României va juca în Grupa A a Ligii Europene de Argint 2019. Tricolorele le vor avea ca adversare pe Georgia, Israel și Cipru.

În Grupa B, care pare mult mai puternică, vor juca Slovenia, Portugalia, Grecia și Estonia. Această serie e mai tare măcar din simplul motiv că Portugalia și Grecia sunt calificate matemaric la Campionatul European, în vreme ce Estonia este retrogradată anul acesta din Liga Europeană de Aur.

CITEȘTE ȘI: Cu cine va juca naționala masculină de volei în Liga Europeană de Argint.

Meciurile se vor disputa după sistemul fiecare cu fiecare, cu meciuri acasă și în deplasare. Prima etapă va avea loc în zilele de 25-26 mai.

Echipele clasate pe primul loc în fiecare grupă, plus formația cel mai bine clasată de pe locurile secunde vor juca în turneul Final Four. Acesta va avea loc în zilele de 28 și 29 iunie într-o țară care va fi anunțată și care, evident, va fi calificată din oficiu la turneul final. Câștigătoarea Final Four va promova în Liga Europeană de Aur (denumirile competițiilor sună mult mai bine pe engleză).Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns