Cupa CEV (m): Arcada Galați a fost învinsă clar în Serbia

arcada galati volei masculin
arcada galati volei masculin
Arcada Galati

Arcada Galați a fost învinsă clar în prima manșă a 16-imilor Cupei CEV la volei masculin.

A fost un meci de care nici nu merită să vorbim, din moment ce nici pe gălățeni nu i-a interesat. Când mergi în Serbia fără trei titulari, să zicem că e de înțeles, căci e posibil să fie accidentați. Dar când o echipă lasă acasă și antrenorul principal – informație oferită de www.monitoruldegalati.ro -, care ar trebui să fie ca un căpitan de navă, să părăsească ultimul corabia, atunci nici nu merită să mai vorbim de acel grup ca de o echipă ci ca o adunare.

Așadar, adunarea de la Galați care poartă numele Arcada a fost învinsă categoric, cu scorul de 3-0 ( 25-16, 25-21, 25-22) de formația sârbă Vojvodina Novi Sad. Totul a durat 78 de minute.

Returul va avea loc pe 18 ianuarie la Galați. Indiferent dacă dubla manșă se va încheia cu o calificare sau nu, ceea ce sa întâmplat în prima manșă va rămâne o pată.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns