Cupa CEV (m): Dinamo și Arcada Galați s-au calificat în 16-imile de finală

Dinamo, în Cupa CEV 2021/ 2022

Ambele echipe românești care au jucat în Cupa CEV la volei masculin s-au calificat în 16-imile de finală. Dinamo și Arcada Galați știu și cu cine vor juca.
La București, dinamoviștii au avut de îndeplinit o formalitate după victoria din tur. Au învins cu scorul de 3-1 (20-25, 25-12, 25-23, 25-21) ”alb-roșii”, care au fost surprinși de începutul mai bun al austriecilor de la UVC Holding Graz, însă au readus lucrurile pe făgașul lor normal. Conform statisticii, diferența s-a făcut la blocaje, scorul acestora fiind impresionant în favoarea echipei noastre: 11-1. Cu 22 de puncte, Cherbeleață a fost cel mai bun marcator al meciului.

Au jucat pentru Dinamo: Cherbeleață (22), Kovacevic (13), Gommans (13), Mihalcea (9), Pașcan (5), Cr. Bartha (5), l. Ionescu (5), Goic (1), F. Constantin (-), Mărieș (libero), Manoogian (libero). Nu a jucat: Cuk. Antrenor: Sinisa Reljic.

În 16-imile de finală, Dinamo va juca împotriva formației germane United Volleys Frankfurt, prima manșă fiind în deplasare, la 8 decembrie.

Cherbeleață a reușit 22 de puncte în meciul cu Graz, din Cupa CEV
Cherbeleață a reușit 22 de puncte în meciul cu Graz, din Cupa CEV (FOTO: Facebook/ CS Dinamo)

Arcada, calificare după disputarea primelor trei seturi

Arcada Galați a reușit să elimine formația cehă VK Praga, chiar dacă a pierdut manșa retur a primului tur.  Gălățenii au fost învinși cu scorul de 3-2 (23-25, 25-18, 17-25, 25-19, 15-12) în deplasare, dar pentru că s-au impus în tur cu 3-1, ei erau deja calificați în 16-imi după setul al treilea. Cu obiectivul îndeplinit, antrenorul Sergiu Stancu a introdus pe teren toate rezervele. Singurul care a jucat tot meciul, pentru că nu a avut cu cine să fie schimbat, a fost Vasile Talpă.

Următoarea adversară va fi, la 8 decembrie, formația franceză Chaumont, la care joacă și Adrian Aciobăniței.

Au jucat pentru Arcada: Sestan (13), Bala (12), V. Talpă (13), Raic (12), Rață (7), Rangel (5), Darlaczi (4), Toro Ramella (3), Bissette (3), Teleleu (2), Butnaru (1), Cristudor (libero), Kantor (libero). Nu au jucat: -. Antrenor: Sergiu Stancu.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns