Cupa Challenge (f): CSM București joacă duminică pentru istorie. E la două seturi de calificarea în finală!

roxana bacsis csm bucuresti volei
roxana bacsis csm bucuresti volei
Roxana Bacșiș, pacaleste din nou blocajul turcoaicelor

CSM București vrea să demonstreze duminică, 13 martie, că și echipele românești pot zbura spre finala unei cupe europene la volei feminin. Returul semifinalei cu Bursa este programat de la ora 18.00 și va fi în direct la DigiSport 3.

Învingătoare în meciul tur, din Turcia, cu scorul de 3-1, CSM București are nevoie de minimum două seturi pentru a se califica în finala Cupei Challenge. Altfel, al rămâne varianta setului de aur. Dacă CSM se va califica, ar fi pentru prima dată când o echipă din România ar juca în finala unei cupe continentale.

Partida se va desfășura în sala Elite&Sport Performance, din cadrul Sun Plaza, de la ora 18.00. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport 3. Dacă nu mai aveți loc în sală și nu vreți să stați nici la televizor, meciul va fi în direct pe ecranul din zona restaurantelor din Sun Plaza.

Baftă, fetelor!


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns