Cupa Challenge (f): CSM Lugoj dispută miercuri prima manșă a finalei. Meciul va fi în direct pe Youtube

CSM Lugoj este ca și calificată în sferturile Cupei Challenge (FOTO: Facebook/ CSM Lugoj)

Fetele de la CSM Lugoj au intrat deja în istoria sportului din oraș după ce au cucerit, în toamnă, Supercupa, primul trofeu național al unei echipe de club din Lugoj. Acum, odată cu disputarea finalei Cupei Challenge, ele au devenit deja legende vii în localitate.
CSM Lugoj dispută miercuri seară prima manșă a unui vis. Pentru că toți cei din club, indiferent de rolul pe care îl ocupă – în teren, pe banca tehnică sau în birouri – doar visau că vor ajunge să joace cu trofeul pe masă într-o cupă continentală. Și nimeni nu cred că se gândea că acest lucru se va întâmpla în acest an. Numai că atunci când formezi o echipă care se completează perfect, când parcă toate fetele joacă de plăcere și ai și un antrenor valoros care trăiește parcă pentru culorile clubului, performanțele nu sunt deloc întâmplătoare, ci firești.

Drept urmare, lugojencele vor juca miercuri seară, de la ora 21.00, în Italia, cu Reale Mutua Fenera Chieri 76, în prima manșă a finalei Cupei Challenge. Un meci care va putea fi urmărit în direct pe pagina de Youtube a CEV.

Returul va avea loc miercurea viitoare, la Timișoara, sala din Lugoj fiind neconformă cu cerințele Confederației Europene de Volei pentru o astfel de dispută.
Când se vor disputa meciurile din play-off-ul Seriei Est a Diviziei A2 (f)

Partidele se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei partide, cu primul și al treilea meci pe terenul formației mai bine clasate. Datele de disputare ale întâlnirilor sunt: 18 martie, 25 martie și 1 aprilie.

Turneul final al Seriei Est va avea loc 21-23 aprilie în organizarea uneia dintre formațiile calificate. Primele două clasate vor ajunge în turneul de promovare în Divizia A1, acolo unde se vor duela cu primele două clasate din turneul final al Seriei Vest pentru cele două locuri care vor duce în prima divizie.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI</

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns