Cupa României (f): Vineri aflăm ultima calificată în sferturile de finală

Dacia Mioveni, echipa pentru campionatul 2021/ 2022 al Diviziei A1

Vineri va avea loc ultimul meci din returul primei faze a Cupei României la volei feminin.
Dacia Mioveni și ”U” Cluj se vor afla față în față într-o partidă programată să înceapă la ora 19.00. Conform tragerii la sorți, meciul ar fi trebuit să aibă loc la Cluj-Napoca, dar cele două formații s-au înțeles să schimbe ordinea meciurilor. De asemenea, au stabilit să joace pe 26 noiembrie și nu pe 10 noiembrie pentru ca formația din Ardeal să nu facă două drumuri pentru a juca la Mioveni, având în vedere că sâmbătă cele două formații vor fi adversare și în campionat.

Învingătoare cu 3-0 în prima manșă, Dacia Mioveni pare a avea o sarcină ușoară pentru a se califica în premieră în  sferturile de finală ale Cupei României. Acolo unde, însă, va avea o misiune imposibilă, urmând să joace contra formației Volei Alba Blaj.
Cupa României (f): Rezultatele returului Fazei I

Miercuri, 10 noiembrie

Știința Bacău – CSO Voluntari 1-3 (18-25, 16-25, 25-19, 14-25) (în tur 0-3)

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – Rapid 3-2 (12-25, 25-22, 12-25, 25-14, 15-13) (în tur 0-3)

CSM Lugoj – SCM U Craiova 3-0 (28-26, 25-14, 25-15) (în tur 3-1)

Vineri, 26 noiembrie

19.00 ”U” Cluj – Dacia Mioveni  (0-3) – se joacă la Mioveni

Cupa României (f): Sferturi de finală

CS Medgidia – Rapid

CSM Lugoj – CS Târgoviște

Dinamo – CSO Voluntari

Dacia Mioveni/ ”U” Cluj – Volei Alba Blaj

Meciurile vor avea loc la 1 decembrie 2021 (turul), respectiv 19 ianuarie 2022 (returul).
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns