Dinamo a cucerit în premieră Supercupa României la volei masculin. Accidentare gravă a lui Tudor Magdaș

Dinamo a cucerit prima Supercupă a României din istoria sa

Dinamo a cucerit în premieră Supercupa României la volei masculin, după un meci marcat de accidentarea gravă a lui Tudor Magdaș, unul dintre cei mai talentați tineri jucători din România.
Dinamo s-a impus în Supercupa României, învingând cu scorul de 3-2 (18-25, 25-15, 23-25, 25-15, 15-8) formația campioană, Arcada Galați și menținându-și invincibilitatea din 2021. Meciul a fost, din păcate, marcat de accidentarea gravă a centrului gălățenilor, Tudor Magdaș (23 de ani). Acesta s-a prăbușit la podea în a doua jumătate a setului al patrulea, după o aterizare greșită pe piciorul drept într-un blocaj de trei. Din păcate, reluările celor de la TVR – care au abuzat, totuși de ele, de a trebuit să le ceară comentatorul Narcis Șelaru să nu le mai dea – au arătat că glezna piciorului drept era răsucită într-o poziție nefirească. După toate cunoștințele mele aceasta indică o fractură, dar nu oluați ca un diagnostic oficial, ci ca pe o părere. Sper din tot sufletul să mă înșel și Tudor să aibă doar o entorsă.

Dinamo s-a impus în Supercupa Romaniei 2021
Dinamo s-a impus în Supercupa Romaniei 2021

După aproape 10 minute de pauză, timp în care medicii i-au imobilizat piciorul, dar i-au administrat și calmante pentru durere jucătorului, meciul s-a reluat, dar gălățenii nu au mai putut fi cu gândul la meci, pierzând și setul (în care oricum erau conduși la o distanță mare în momentul accidentării), dar și partida, în decisiv. Oricum, ei nu au prea mult timp să se gândească la cum au ratat trofeul, pentru că miercuri ei vor juca împotriva cehilor de la CEZ Karlovarsko în primul tur al Ligii Campionilor.

Pentru Dinamo au jucat: Cherbeleață (20 puncte), Cuk (19), Gommans (17), Mihalcea (10), Kovacevic (5), Barha (2), Pașcan (1), Alex Ionescu (1), F. Constantin (-). Ca libero au fost folosiți Manoogjan și Mărieș. Nu a fost introdus deloc Goic.

Dinamo a cucerit prima Supercupă a României din istoria sa
Dinamo a cucerit prima Supercupă a României din istoria sa (FOTO: Facebook/ CS Dinamo)

Pentru Arcada au evoluat: Sestan (16), Bala (14), Raic (12), Talpă (5), Bissette (3), Magdaș (3), Rangel (2), Toro (1), Darlaczi (-), Teleleu (-), Rață (-). Ca libero au fost folosiți Cristudor și Kantor. Nu a fost utilizat Butnaru.

Arcada Galați, înaintea startului Supercupei României
Arcada Galați, înaintea startului Supercupei României (FOTO: Elis Iordache/ FRV)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Dinamo a cucerit în premieră Supercupa României la volei masculin. Accidentare gravă a lui Tudor Magdaș

Lasă un răspuns