Divizia A1 (f): Alba Blaj a încheiat turul pe primul loc. Rezultatele etapei a 11-a

alba blaj volei feminin stiri
alba blaj volei feminin stiri
Fetele de la Alba Blaj in actiune

 

Meciurile disputate sâmbătă, în ultima etapă a turului Diviziei A1 și a anului la volei feminin a adus rezultate firești.

SCM U Craiova nu a avut probleme în a se impune în fața clujencelor, de care au dispus cu scorul de 3-0, distanțându-se la șase puncte de penultimul loc, ocupat de ardelence.

La Blaj, am avut un meci cu o învingătoare clară încă dinaintea începerii lui. Liderul a învins fără probleme ultima clasată, asigurându-și și primul loc la finalul turului, chiar dacă mai are o restanță cu Craiova, din etapa a cincea. Acel meci va avea loc pe 15 decembrie, la Craiova.

CSM București a încheiat turul cu o victorie, 3-0 cu Lugoj, și așteaptă cu moralul ridicat returul din Cupa Challenge de săptămâna viitoare.

În fine, tot azi CSU Medicina Târgu Mureș a învins la limită pe Unic Piatra Neamț, moldovencele fiind foarte aproape de a răsturna rezultatul după ce au fost conduse cu 2-0 la seturi.

Ultimele două meciuri ale turului vor avea loc duminică și luni.


Rezultatele etapei a 11-a a Diviziei A1 (f)

Sâmbătă

SCM U Craiova – CS “U” Cluj 3-0 (25-22, 25-14, 25-16)

CSU Medicina Tg. Mureş – Unic LPS Piatra Neamţ 3-2 (25-14, 25-16, 16-25, 24-26, 15-7)

CSM Bucureşti – CSM Lugoj 3-0 ( 25-18, 25-12, 25-12)

CS Volei Alba Blaj – Rapid (25-12, 25-9, 25-14)

Duminică

Ora 11.00: CSM Târgovişte – Dinamo (în direct la DigiSport 2)

Luni

Ora 17.00: Ştiinţa Bacău – Penicilina Iaşi

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns