Divizia A1 (f): CSM Târgoviște a câștigat primul meci al etapei a șasea. Restul se joacă sâmbătă și duminică

Dinamo a învins pe FC Argeș (FOTO: Facebook/ CS Dinamo)

Etapa a șasea a Diviziei A1 la volei feminin a început încă de vineri, cu o victorie clară a formației CSM Târgoviște, la Cluj-Napoca. Ea va continua sâmbătă și duminică. 
CSM Târgoviște nu a avut nici o emoție în deplasarea de la Cluj-Napoca. Oaspetele s-au impus cu scorul de 3-0, după un meci în care Iuna Zadorojnai și Adriana Matei au reușit, fiecare câte 13 puncte. A fost un meci în care deși târgoviștencele au făcut doar 3 blocaje, clujencele au avut un procentaj al eficienței dezastruos în atac, de doar 27%…

Au jucat pentru U Cluj: Kachur (9), B. Popa (7), Badea (5), Kurlovich (5), Mocan (1), Pralea (-), Elkina (-), Yavorska (-), Andronache (libero). Nu au jucat: Duma, Iancău, Bara, Culda (libero). Antrenor: Romeo Lotei.

Au jucat pentru CSM Târgoviște: Mirosavljevic (14), Zadorojnai (13), Ad. Matei (13), Orlandea (8), Lamprousi (7), Robitaille (2), Bozicevic (libero). Nu au jucat: Buterez, Todorova, Calotă, Bjelica, Ionescu, Ciucu (libero). Antrenor: Giovanni Caprara.

Sâmbătă avem alte trei partide, toate cu favorite certe. Rapid și FC Argeș vor deschide de la ora 14.00 ziua, cu confruntarea din sala Rapid. Gazdele, neînvinse până acum, au un nou meci în care se pot impune.

De la ora 18.00, Volei Alba Blaj va juca în propria sală cu o formație care mai sperie doar cu numele. Știința Bacău nu a obținut nici o victorie în acest sezon și nu trebuie să fii vreun cititor în stele ca să-ți dai seama că play-off-ul e aproape imposibil de atins de ea în acest an.

Ziua se încheie într-o locație inedită, la Buziaș, acolo unde CSM Lugoj e nevoită să dispute meciul de pe propriul teren cu SCMU Craiova. Motivul este dat de lucrările de reparații care se fac la sala din localitate, dar aceste lucrări mi-au dat șansa să descopăr din fotografii o sală foarte frumoasă la Buziaș de care, recunosc, habar n-aveam. Indiferent de locul de disputare, lugojencele sunt favorite.

Etapa se încheie duminică printr-un meci despre care acum o săptămână aveam curaj să spun că are o favorită clară: CSO Voluntari – Dinamo. Numai că, la ce rezultate și la ce joc au avut dinamovistele în ultimele două partide – s-au impus cu 3-2 la Târgoviște și au fost învinse cu 3-2 acasă de Rapid – chiar nu mă mai încumet să dau vreun pronostic. În schimb, chiar vreau să vă recomand să urmăriți această partidă în transmisiunea televizată de pe TVR 3, de la ora 15.00.
Divizia A1 (f): Programul etapei a șasea a campionatului 2022/ 2023

Vineri, 18 noiembrie

”U” NTT Data Cluj – CSM Târgoviște 0-3 (16-25, 16-25, 11-25)

Sâmbătă, 19 noiembrie

14.00 Rapid – FC Argeș – în direct AICI

18.00 CSM Volei Alba Blaj – CSM Știința Bacău – în direct AICI

18.00 CSM Lugoj – SCMU Craiova – se joacă la Buziaș – în direct AICI

Duminică, 20 noiembrie

15.00 CSO Voluntari 2005 – Dinamo – în direct la TVR 3
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns