Divizia A1 (f): Dinamo a câștigat, contra Rapidului, primul meci din acest campionat

Bucuria dinamovistelor după victoria cu Rapid din etapa a treia a Diviziei A1

Dinamo a reușit să obțină prima victorie în această ediție a Diviziei A1 la volei feminin. Aceasta a fost obținută în fața Rapidului, scor 3-1, la capătul unui meci de luptă, câștigat de echipa care a avut o mai mare capacitate de luptă.
Cu doar un punct în primele două meciuri disputate în acest campionat, Dinamo a întâlnit pe Rapid, o formație neînvinsă în primele două etape. A rezultat un meci spectaculos pe alocuri, în care victoria a revenit formației care a luptat mai mult și care, parcă și-a dorit mai mult să câștige. Cu o echipă în care se îmbină experiența unor jucătoare ca Miron, Karakasheva sau Vulin cu tinerețea unor vorlibaliste ca Marisa Radu, Denisa Ionescu sau Irina Kosinski, Dinamo este o formație care chiar merită urmărită. Este adevărat, este capabilă de orice surpriză (în sens pozitiv sau negativ), dar poate tocmai de acolo vine și farmecul ei. Luni după-amiază, dinamovistele au oferit o surpriză plăcută susținătorilor ei, învingând cu scorul de 3-1 pe Rapid, o formație care era ceva mai bine cotată înaintea acestei partide.

Bucuria dinamovistelor după victoria cu Rapid din etapa a treia a Diviziei A1
Bucuria dinamovistelor după victoria cu Rapid din etapa a treia a Diviziei A1 (FOTO: Facebook/ CS Dinamo)

Cu falsul Jelena Vulin (25 de ani) într-o formă de zile mari – a reușit 28 de puncte -, dinamovistele au reușit să revină de la 21-23 și să câștige la 25 primul set, dar și să-și  revină din șocul psihic al pierderii actului secund la 14, pentru a câștiga apoi relativ ușor ultimele două seturi și a se impune cu 3-1. Degeaba a încercat antrenorul Marius Măcicășan să le impulsioneze pe rapidiste la time-out-uri, degeaba a apelat la toate tertipurile psihologice, căci nimic nu a reușit să le mai readucă pe giuleștence pe linia de plutire. Drept urmare, Dinamo a obținut o victorie logică după aspectul jocului și cred că va fi foarte urmărit disputa de la distanță dintre cele două echipe bucureștene din prima divizie.

Jelena Vulin a reușit 28 de puncte pentru Dinamo în victoria cu Rapid
Jelena Vulin a reușit 28 de puncte pentru Dinamo în victoria cu Rapid (FOTO: Facebook/ CS Dinamo)

Au jucat pentru Dinamo: Vulin (28), Karakasheva (15), Miron (12), D. Ionescu (7), Zivanovic (5), M. Radu (4), Roșca (1), Iancu (-), Cristea (-), Kosinski (libero), Al. Ion (libero). Nu au jucat: Vîrlan, Guceanu. Antrenor: Milos Gavrilovic.

Au jucat pentru Rapid: Drîmboi (14), Zadorojnai (12), Apolinario (12), Sobo (9), I. Radu (5), Ivanovia (4), Postea (3), Spînoche (-), Ilinca (libero), Cojocaru (libero). Nu au jucat: Bratu, Coman, Ad. Alexandru. Antrenor: Marius Măcicășan.
Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a treia a campionatului 2021/ 2022

Sâmbătă, 23 octombrie

”U” Cluj – SCMU Craiova 2-3 (25-21, 17-25, 17-25, 25-21, 12-15)

CSO Voluntari – Știința Bacău 3-2 (21-25, 23-25, 25-16, 29-27, 15-6)

Dacia Mioveni – CSM Târgoviște 0-3 (23-25, 19-25, 14-25)

CS Medgidia – Volei Alba Blaj 0-3 (21-25, 19-25, 22-25)

Duminică, 24 octombrie

ACS Volei Cristina Pîrv – CSM Lugoj 0-3 (22-25, 16-25, 16-25)

Luni, 25 octombrie

Dinamo – Rapid 3-1 (27-25, 14-25, 25-20, 25-18)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns