Divizia A1 (f): Dinamo a învins pe Știința Bacău, CSM s-a impus la Iași. Sâmbătă se joacă ultimele

dinamo volei feminin bucurie victorie
dinamo volei feminin bucurie victorie
Dinamo celebreaza victoria cu Stiinta Bacau (foto: csdinamo.eu)

S-au disputat primele două meciuri în etapa a zecea a Diviziei A1 la volei feminin.

Dinamo a câștigat derby-ul rundei, învingând cu 3-1, la București, pe Știința Bacău. Experimentul dinamovistelor, cu o echipă 100% românească pare să funcționeze foarte bine și asta nu poate decât să mă bucure, pentru că mereu voi fi un susținător al sportivilor români în principal.

În cea de-a doua partidă disputată azi, CSM București nu a avut mari probleme în a se impune la Iași, cu Penicilina. În afara primului set, care a fost echilibrat, bucureștencele nu au avut probleme în a cuceri toate punctele puse în joc.


Programul etapei a zecea a Diviziei A1 (f)

Vineri

Penicilina Iași – CSM București 0-3 (23-25, 19-25, 9-25)

Dinamo – Știința Bacău 3-1 (25-17, 25-15, 21-25, 25-13)

Sâmbătă

Ora 11.00: Rapid – CSM Târgoviște

Ora 18.00: U Cluj – Alba Blaj (se joacă la Blaj)

Ora 18.30: CSM Lugoj – CSU Medicina Târgu Mureș

Ora 18.30: Unic Piatra Neamț – SCM U Craiova

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns