Divizia A1 (f): Etapa a șaptea s-a încheiat cu două victorii clare în deplasare

Volei Alba Blaj s-a impus la București, cu Dinamo

Cele două meciuri disputate duminică, în etapa a șaptea a Diviziei A1 la volei feminin, s-au încheiat cu victorii ale echipelor oaspete.
La București, Volei Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 pe Dinamo, o formație care îmbină frumos tinerețea cu experiența, dar care nu poate face încă față adversarelor puternice. Iar formația din Blaj face parte din această categorie. De fapt, la cum s-au mișcat fetele antrenorului Stevan Ljubicic în acest campionat, ele par principalele favorite la cucerirea titlului. Revenind la meciul din Capitală, acesta a fost unul controlat de învingătoare,

Au jucat pentru Dinamo: Vulin (14), Miron (9), Karakasheva (7), T. Cristea (5), Roșca (3), Zivanovic (2), M. Radu (2), Iancu (1), Nemeș (1), Vârlan (-), Kosinski (libero), Al. Ion (libero). Nu au jucat: D. Ionescu, Guceanu. Antrenor: Milos Gavrilovic.

Au jucat pentru Volei Alba Blaj: Russu (16), Strantzali (12), Artin (7), Mirkovic (7), Ninkovic (6), Roman (4), Kocic (2), Miclăuș (1), Dimitrova (1), Cirkovic (1), Axinte (-), Ivkovic (libero), Ispas (libero). Nu a jucat: Cheluță. Antrenor: Stevan Ljubicic.

Volei Alba Blaj s-a impus la București, cu Dinamo
Volei Alba Blaj s-a impus la București, cu Dinamo (FOTO: Facbook/ CS Dinamo)

CSM Lugoj, victorie fără emoții la Mioveni

La Mioveni, CSM Lugoj nu a avut nici o emoție să se impună pe terenul nou promovatei Dacia. Oaspetele au demonstrat că formează una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului și s-au impus cu 3-0 de o manieră chiar mai clară decât o arată scorul. Pentru că în primele două seturi, gazdele nu au condus decât de două ori. Prima dată la 1-0 în primul set și a doua oară la 2-1 în actul secund. În rest, mereu oaspetele s-au aflat la conducere. În setul al treilea, Dacia Mioveni a început mai bine, probabil și pe un fond de relaxare a oaspetelor, astfel că echipa lui Marius Dascălu a condus cu 12-9. Din păcate pentru ele, jucătoarele din Mioveni s-au speriat de acest avantaj și scorul a ajuns rapid 12-13. Iar de acolo Lugojul nu a mai cedat conducerea și a plecat acasă cu trei puncte cucerite în minimum de seturi. Totuși, Dacia a dat cea mai bună marcatoare a etapei, nu doar a meciului, pentru că cele 20 de puncte reușite în acest meci de Romana Kriskova reprezintă un unicat pentru această rundă, cel puțin conform fișelor statistice publicate pe site-ul FRV.

Au jucat pentru Mioveni: Kriskova (20), Stanciu (8), Pereira da Silva Gomes (6), Bernardes Delix Pereira (5), Veljkovic (4), Rankovic (1), Panait (-), Puică (-), G. Dumitru (-), Podină (libero). Nu au jucat: M. Dumitru, Meianu, Mareș, Băduț (libero). Antrenor: Marius Dascălu.

Au jucat pentru CSM Lugoj: Markovic (18), Filipaș (17), Sredic (9), Sakradzija (9), Gemănariu (5), G. Popa (-), Canak (-), Străchinescu (-), Barakova (1), Ad. Popa (libero). Nu au jucat: Badiu Savu, Bărbulescu (libero). Antrenor: Ugljesa Segrt.
Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a șaptea a campionatului 2021/ 2022

Vineri, 19 noiembrie

Rapid – CSM Târgoviște 0-3 (22-25, 24-26, 14-25)

Sâmbătă, 20 noiembrie

”U” Cluj – CS Medgidia 0-3 (23-25, 21-25, 15-25)

CSO Voluntari – ACS Volei Cristina Pîrv Turda 3-0 (25-19, 25-17, 25-22)

Știința Bacău – SCMU Craiova 0-3 (23-25, 25-27, 22-25)

Duminică, 21 noiembrie

Dinamo – Volei Alba Blaj 0-3 (21-25, 22-25, 16-25)

Dacia Mioveni – CSM Lugoj 0-3 (22-25, 19-25, 23-25)

Clasamentul Diviziei A1 (f) după etapa a șaptea
Clasamentul Diviziei A1 (f) după etapa a șaptea
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns