Divizia A1 (f): Etapa a treia a play-off-ului se joacă miercuri. Un meci va fi televizat

stiinta bacau volei

Campionatul feminin de volei e mai grăbit decât cel mai masculin, căci miercuri programează meciurile etapei a treia a play-off-ului Diviziei A1.
Toate cele trei partide se vor juca miercuri după-amiază, iar una va fi chiar televizată. E vorba de CSM Târgovişte – Agroland Timişoara, un meci care va putea fi văzut pe DigiSport de la ora 16.30.

Cel mai interesant meci e însă cel de la Bacău, acolo unde liderul campionatului, CSM Bucureşti, va juca împotriva gazdelor de la Ştiinţa. Partida începe la ora 18.00.

La Blaj vom avea un meci cu o învingătoare aşteptată, gazdele fiind obligate să nu mai facă nici un pas greşit dacă vor să rămână în plasa „tigroaicelor”.

Divizia A1 (f): Programul etapei a treia a play-off-ului

Miercuri, 14 martie

18.00 Alba Blaj – CSM Lugoj

17.00 Ştiinţa Bacău – CSM Bucureşti

16.30 CSM Târgovişte – Agroland Timişoara (în direct la Digisport)Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns