Divizia A1 (f): Medicina Târgu Mureș e la un set distanță de salvarea de la retrogradare

Medicina Târgu Mureș pentru sezonul 2020/ 2021

FC Argeș a reușit să ia un set marți celor de la Belor Galați și mai speră încă la salvarea de la retrogradare. Totul depinde de ce va face Medicina Târgu Mureș miercuri, contra gălățencelor.
FC Argeș, venită în orașul de la malul Dunării fără antrenoarea principală și fără câteva jucătoare, toate bolnave de coronavirus, era obligată să obțină măcar un set cu gazdele de la Belor, dacă dorea să mai aibă o șansă de menținere în prima divizie. Și au obținut setul în debutul meciului, după care lucrurile au intrat în normal și Galațiul s-a impus cu scorul de 3-1. Acest rezultat, coroborat cu victoria cu 3-0 reușită de Medicina Târgu Mureș în fața Universității Cluj, face ca numele celei de-a doua retrogradate să se stabilească miercuri, în ultima zi a competiției.

Calculele sunt simple. FC Argeș are o singură variantă de rămânere în Divizia A1: să obțină victoria cu 3-0 cu U Cluj, iar Belor Galați să învingă cu 3-0 pe Medicina Târgu Mureș. Dacă se vor înregistra aceste rezultate, atunci piteștencele vor avea același număr de puncte cu Medicina, 22, dar vor fi în avantaj la raportul seturilor: 0,424 față de 0,420.

În schimb, orice set pierdut de FC Argeș cu Clujul sau orice câștigat de Târgu Mureș în fața gălățencelor le-ar asigura fetelor de la Medicina un raport al seturilor superior față de rivalele lor și, implicit, supraviețuirea în prima divizie.
Divizia A1 (f): Programul și rezultatele ultimului turneu al grupei 9-12

Luni, 19 aprilie

FC Argeș – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 0-3 (13-25, 18-25, 18-25)

CSU Belor Galați – CS „U” NTT Data Cluj 3-0 (25-19, 25-15, 25-8)

Marți, 20 aprilie  

CS „U” NTT Data Cluj – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 0-3 (14-25, 16-25, 14-25)

CSU Belor Galați – FC Argeș 3-1 (14-25, 25-17, 25-7, 25-22)

Miercuri, 21 aprilie

15.00 FC Argeș – CS „U” NTT Data Cluj – în direct AICI

18.00 CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSU Belor Galați – în direct AICI

Clasament Divizia A1 (f) – locurile 9-12

9. Belor Galați – 38 puncte

11. CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – 22 puncte

10. FC Argeș – 19 puncte

12. „U” NTT Data Cluj – 6 puncte
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns