Divizia A1 (f): Rezultatele primei etape. Dacia Mioveni, prima victorie din istorie pe prima scenă

Imagine din timpul meciului dintre ACS Volei Cristina Pîrv Turda și CSM Târgoviște (FOTO: Maria Cîrnu)

Prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin s-a încheiat cu victoria tuturor favoritelor. Dacia Mioveni a înregistrat prima victorie din istorie în prima ligă. 
La Mioveni, Dacia a câștigat fără mari emoții primul meci disputat vreodată în Divizia A1 la volei feminin. Victoria cu 3-0 venită în fața Științei Bacău, o formație cu probleme în acest sezon, s-a datorat nu doar elanului de început al unei nou-promovate, ci și prestației foarte bune a jucătoarelor Kriskova, autoare a 16 puncte și Stanciu (7).

Pentru Dacia Mioveni au jucat: Kriskova (16 puncte), Stanciu (11), Bernardes (7), Pereira (7), Veljkovic (6), G. Dumitru (2), Puică (1), Rankovic (1), Băduț (-), Mareș (-), Panait (-), M. Dumitru (-), Podina (libero). Nu a jucat: Meianu

Pentru Știința Bacău au jucat: Airoaie (9), Lupa (9), Dițu (3), Faleș (2),  Tvrdisic (1), Bordea (1), Cojocaru (1), Ciucu (libero), Gorbe (-). Nu a jucat: Tudorache
Campioana, CSM Târgoviște, debut fără emoții

O altă nou-promovată, ACS Cristina Pîrv Turda, a fost învinsă clar ”acasă”, la Cluj-Napoca, locul unde își dispută jocurile pe care le organizează. Cele care s-au impus cu 3-0 au fost campioanele, jucătoarele de la CSM Târgoviște. Diferența a fost mare, dar formația din Turda este încă incompletă, pentru că îi lipsește legiunea columbiană și antrenorul brazilian despre care ați putut citi AICI. Singura stranieră ajunsă este argentinianca Castiglione, care evoluează pe postul de fals și care a reușit sâmbătă 9 puncte.

Pentru ACS Cristina Pîrv Turda au jucat: Castiglione (9), Bara (6), Porca (5), Arniceru (4), S. Mocan (2), Grama (1), Grosu (libero). Nu au jucat: Gheți, Cocan, I. Mocan.

Pentru CSM Târgoviște au jucat: Meyer (16), Erzen (13), Buterez (7), Ortiz Ruiz (7), Ad. Matei (5), Boris (3), Shahpazova (3), Orlandea (1), Yordanova (4), Bagaeva (libero), Bozicevic (libero). Nu au jucat: Bizdrigheanu, Pamfil (libero)

Imagine din timpul meciului dintre ACS Volei Cristina Pîrv Turda și CSM Târgoviște
Imagine din timpul meciului dintre ACS Volei Cristina Pîrv Turda și CSM Târgoviște (FOTO: Maria Cîrnu)

”U” Cluj nu a avut nici o șansă cu Rapid

Tot la Cluj-Napoca a avut loc și meciul dintre U Cluj și Rapid. Gazdele, cu un joc departe de așteptări, au fost învinse clar de bucureștence, de la care cea mai bună marcatoare a fost Iuna Zadorojnai, autoare a 9 puncte.

Au jucat pentru U Cluj: Cauc (4), Badea (3), Murariu (3), Macarie (2), Murar (1), B. Popa (1), Pralea (1), Hantău (-), Preda (-), Andronache (libero). Nu au jucat: Duma, Tăbușcă.

Au jucat pentru Rapid: Zadorojnai (9), I. Radu (7), Apolinario Coreea (6), Coman (4), Postea (3), Drâmboi (3), Ad. Alexandru (3), Ivanova (1), A. Cojocaru (libero). Nu au jucat: Sobo, Spânoche, Ilinca.

Jucătoarele de la Rapid și bucuria victoriei din deplasare
Jucătoarele de la Rapid și bucuria victoriei din deplasare

CSO Voluntari, victorie lejeră cu Dinamo

Cel mai așteptat meci al zilei de sâmbătă din întrecerea feminină s-a disputat la Voluntari, acolo unde gazdele, mult întărite, au primit vizita dinamovistelor, mult întinerite. A rezultat o partidă frumoasă, în care formația ilfoveană s-a impus cu 3-0, grație unui joc foarte bun al centrului Nneka Onyejekwe , care și-a trecut în cont 11 puncte, dar și al unei alte foste dinamoviste, Uattara (8 puncte).

Au jucat pentru CSO Voluntari: Nneka Onyejekwe (11), Vikovic (10), Uattara (8), Valadzko (7), G. Dan (4), Jasek (4), Zakoscielna (1), Milovic (1), Kapelovies (1), Motroc (-),Babaș (-), Verel (libero). Nu au jucat: Manolachi, Cenovic (libero).

Au jucat pentru Dinamo: Vulin (17), Zivanovic (5), Cr. Miron (4), M. Radu (4), D. Ionescu (4), Karakasheva (3), Roșca (3), Iancu (2), T. Cristea (1), Nemeș (-), I. Korsinski (libero). Nu au jucat: Andronache, D. Vîrlan, Al. Ion (libero), Guceanu.

CSO Voluntari și bucuria victoriei din prima etapă a campionatului 2021/ 2022
CSO Voluntari și bucuria victoriei din prima etapă a campionatului 2021/ 2022

CS Medgidia a folosit toate jucătoarele în victoria cu SCMU Craiova

În ultimul meci al etapei, CS Medgidia, cu multe nume importante ale voleiului românesc în formație, a învins cu scorul de 3-0 nou-promovata SCMU Craiova. Antrenorul Voinea a folosit toate fetele înscrise pe foaia de joc, cele maimulte puncte fiind reușite de Mara Dumitrescu și de Ioana Baciu, ambele cu 11 puncte, la fel ca și Marciu, de la oaspete.

Au jucat pentru CS Medgidia: Dumitrescu (11), Baciu (11), Rus (9), Raisa Ioan (6), Ariton (6), Calotă (3), Hodorogea (3), Trică (1), Vasilică (-), Albăstroiu (-), Ordeanu (-), Albu (libero).

Au jucat pentru SCMU Craiova: Marciu (11), Talita Jose do Nascimento (8), Zlotea (8), Cvijovic (6), Stoian (3), Simoniia (2), Mănuc (1), Stan (-), Milivojevic (-), Pîrvan (libero), Tucmeanu (libero). Nu aa jucat: Brabete.

CS Medgidia, bucuria primei victorii din campionat
CS Medgidia, bucuria primei victorii din campionat (FOTO: Facebook/ CS Medgidia)

Divizia A1 (f): Rezultatele primei etape a campionatului 2021/ 2022

Vineri, 8 octombrie

Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0 (25-19, 25-16, 25-20)

Sâmbătă, 9 octombrie

ACS Volei Cristina Pîrv Turda – CSM Târgoviște 0-3 (17-25, 17-25, 14-25)

”U” Cluj – Rapid 0-3 (15-25, 11-25, 19-25)

CSO Voluntari – Dinamo 3-0 (25-21, 25-16, 25-19)

Dacia Mioveni – Știința Bacău 3-0 (25-15, 25-19, 25-11)

CS Medgidia – SCMU Craiova 3-0 (25-23, 25-14, 25-20)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns