Divizia A1 (f): SCMU Craiova a dat lovitura la Bacău, cu Știința. Rezultatele meciurilor de sâmbătă din etapa a șaptea

Bucuria jucătoarelor de la CSMU Craiova după victoria obținută la Bacău, în fața Științei

Trei meciuri din etapa a șaptea a Diviziei A1 la volei feminin au avut loc sâmbătă. SCMU Craiova este marea câștigătoare a zilei.
Nou-promovata a învins cu scorul de 3-0 la Bacău, pe Știința, la capătul unor seturi strânse, dar în care oltencele au câștigat punctele decisive. În primul set, vizitatoarele au trecut la conducere în a doua jumătate și s-au impus cu 25-23. În al doilea, însă, băcăuancele au luat un start lansat și părea că vor egala. Numai că, după ce au condus cu 11-6 s-au trezit egalate la 13 și de acolo echipele au alternat la conducere. Chiar dacă Știința a avut două mingi de set (24-23 și 25-24), victoria a revenit Craiovei care s-a impus cu 27-25. În setul al treilea, oltencele au condus aproape în permanență, așa că victoria cu 25-22 și cu 3-0 la ”general” nu a mai surprins. O victorie mare, poate cea mai importantă de la revenirea formației SCMU Craiova pe prima scenă.

Au jucat pentru Știința: Lupa (16), Airoaie (10), Gorbe (10), Faleș (9), Bordea (7), Tvrdisic (-), Tudorache (-), Cojocaru (-), Ciucu (libero). Nu au jucat: Munteanu. Antrenor: Florin Grapă

Au jucat pentru Craiova: Cvijovic (14), Simoniia (13), Marciu (12), Jose do Nascimento (9), Brabete (8), Milivojevic  (3), Stoian (-), Țucmeanu (libero). Nu au jucat: Mănuc, Pîrvan, Stan. Antrenor: Lucian Zlotea.

Bucuria jucătoarelor de la CSMU Craiova după victoria obținută la Bacău, în fața Științei
Bucuria jucătoarelor de la CSMU Craiova după victoria obținută la Bacău, în fața Științei

CS Medgidia, victorie în trei seturi la Cluj

La Cluj-Napoca, CS Medgidia a susținut al patrulea meci în ultimele șapte zile. Drept urmare, având în vedere oboseala adunată de sportive, dar și faptul că adversara, Universitatea, ocupa ultimul loc în clasament, antrenorul Florin Voinea a decis să introducă pe teren jucătoarele mai puțin folosite în acest sezon. Care s-au descurcat foarte bine, în ciuda unei opoziții dârze a gazdelor. Pentru că trebuie spus că s-a văzut o schimbare în bine în jocul și atitudinea clujencelor față de precedentele partide. S-a văzut că și-au dorit să câștige, s-a văzut dăruire, ceea ce înseamnă că echipa este pe drumul cel bun. Din păcate pentru ”U”, pierderea primelor două seturi după o luptă strânsă a lăsat urme, astfel că al treilea a fost o formalitate pentru Medgidia, care revine acasă după cea mai fructuoasă deplasare din istoria clubului. Una în care au disputat trei meciuri, dintre care două în cupele europene. Toate câștigate.

Au jucat pentru ”U” Cluj: F. Murariu (11), Badea (6), Macarie (4), N. Preda (4), Cauc (2), Hantău (2), Pralea (1), Andronache (libero). Nu au jucat: I. Duma, Tăbușcă, Murar, B. Popa. Antrenor: Liliana Bogendorfer.

Au jucat pentru Medgidia: Ariton (15), Rus (11), Ordeanu (10), Vasilică (9), M. Dumitrescu (6), Hodorogea (5), Albăstroiu (4), Baciu (2), R. Ioan (-), Jeremic (libero). Nu au jucat: Calotă, Trică, M. Albu (libero). Antrenor: Florin Voinea.

CS Medgidia, după victoria de la Cluj, cu Universitatea
CS Medgidia, după victoria de la Cluj, cu Universitatea

CSO Voluntari, succes fără emoții cu Volei Cristina Pîrv Turda

La Voluntari, echipa locală nu a avut nici o emoție pentru a învinge nou-promovata Volei Cristina Pîrv Turda și a-i întrerupe acesteia seria victoriilor (una în Cupă, 3-2 cu Rapid, și alta în campionat, 3-0 cu ”U” Cluj). Cu 15 puncte, columbianca Pascua a fost cea mai bună marcatoare a partidei, dar asta nu le-a ajutat prea mult pe oaspete. De la gazde, Gabriela Dan și-a trecut în cont 12 puncte.

Au jucat pentru Voluntari: G. Dan (12), Milovic (10), Uattara (7), Valadzko (7), Kapelovies (6), Vukovic (6), Malgorzata (5), Motroc (-), Vereș (libero), Cenovic (libero). Nu au jucat: Manolachi, Babaș, Nneka Onyejekwe. Antrenor: Milan Ljubicic.

Au jucat pentru Turda: Pascua (15), Arniceru (9), Bara (7), Porca (4), Grama (3), Cocan (2), Velasquez (1), Grosu (-), Gheți (-), S. Mocan (-), Toro (libero). Nu a jucat: I. Mocan. Antrenor: Antonio Rizola.

CSO Voluntari pentru sezonul 2021/ 2022
CSO Voluntari pentru sezonul 2021/ 2022
Divizia A1 (f): Programul și rezultatele etapei a șaptea a campionatului 2021/ 2022

Vineri, 19 noiembrie

Rapid – CSM Târgoviște 0-3 (22-25, 24-26, 14-25)

Sâmbătă, 20 noiembrie

”U” Cluj – CS Medgidia 0-3 (23-25, 21-25, 15-25)

CSO VOluntari – ACS Volei Cristina Pîrv Turda 3-0 (25-19, 25-17, 25-22)

Știința Bacău – SCMU Craiova 0-3 (23-25, 25-27, 22-25)

Duminică, 21 noiembrie

14.30 Dinamo – Volei Alba Blaj – în direct AICI

17.00 Dacia Mioveni – CSM Lugoj – în direct AICI

Clasamentul Diviziei A1 la volei feminin după meciurile de sâmbătă ale etapei a șaptea
Clasamentul Diviziei A1 la volei feminin după meciurile de sâmbătă ale etapei a șaptea
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns